Home » National » Un român a scăpat ca prin urechile acului din tragedia produsă în Alpii francezi

Un român a scăpat ca prin urechile acului din tragedia produsă în Alpii francezi

Un fotbalist român, care juca într-o echipă din liga a treia suedeză, trebuia să se îmbarce alături de colegii lui, de pe aeroportul din Barcelona, marți, în cursa Germanwings, însă sportivii s-au răzgândit în ultimul moment.

Un fotbalist român, Alin Vigariu, se afla marți pe aeroportul din Barcelona, alături de colegii lui de la o echipă din liga a treia suedeză. Sportivii au renunțat însă ultima clipă să se urce în avion, alegând să ia bilete la alte trei zboruri, cu trasee diferite.

Un avion Airbus A 320 cu 144 de pasageri la bord și șase membrii ai echipajului s-a prăbușit în sudul Franței. Aeronava efectua o cursă Spania- Germania. Aparatul de zbor aparținea companiei low-cost Germanwings.

Un expert român în aviație are ipoteze posibile ale prăbușirii aeronavei

1. Un fulger globular ar fi putut lovi aeronava, găurindu-i carcasa. Avionul s-a dezechilibrat, ducând la prăbușire;

2. Un incendiu la bordul avionului ar fi putut produce o explozie puternică, întrucât aparatul de zbor este dotat cu rezervoare de oxigen pentru măștile de deasupra scaunelor pasagerilor;

3. Depresurizarea bruscă a aeronavei.

Sursa: libertatea.ro

Un fotbalist român, care juca într-o echipă din liga a treia suedeză, trebuia să se îmbarce alături de colegii lui, de pe aeroportul din Barcelona, marți, în cursa Germanwings, însă sportivii s-au răzgândit în ultimul moment. Un fotbalist român, Alin Vigariu, se afla marți pe aeroportul din Barcelona, alături de colegii lui de la o echipă din liga a treia suedeză. Sportivii au renunțat însă ultima clipă să se urce în avion, alegând să ia bilete la alte trei zboruri, cu trasee diferite. Un avion Airbus A 320 cu 144 de pasageri la bord și șase membrii ai echipajului s-a prăbușit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile