Home » Social » Cadavru în putrefacție la Bârlad!

Cadavru în putrefacție la Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Într-o casă nelocuită din Bârlad a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 29 de ani.

Ieri (25 martie 2015), în jurul orei 9.50, polițiștii bârlădeni au intrat în alertă după ce au primit un apel 112 prin care erau anunțați că într-un imobil din oraș a fost descoperit cadavrul unui bărbat. Oamenii legii au fost cu atât mai alarmați, cu cât persoana care sunase la 112 susținea că trupul neînsuflețit nu ar avea cap. În scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje ale Poliției Bârlad și s-a descoperit că, în realitate, mortul avea capul pe umeri. Locul macabrei descoperiri este o casă veche, nelocuită de mulți ani, situată pe strada Dragoș Vodă, nr. 15.

„Sesizarea a venit pe 112 de la o femeie care mai avea grijă de casă și periodic mai trecea pe acolo. Din câte am înțeles, femeiea se îngrijea mai mult de grădina casei respective. Proprietarii de drept sunt plecați de mai mulți ani din localitate. În momentul în care femeia respectivă a intrat în curte și a trecut pe lîngă casă, a observat că într-una dintre camerele imobilului se afla trupul neînsuflețit al unui bărbat. Pe moment, de spaimă, femeia a avut impresia că trupul nu are cap. Însă, în realitate, lucrurile nu stăteau așa. Colegii ajunși la fața locului au descoperit că trupul neînsuflețit era întreg. Din primele cercetări a reieșit că decesul bărbatului a survenit de mai multe zile. Cadavrul prezenta o stare de degradare destul de pronunțată, ceea ce a indus ideea că omul a murit în urmă cu mai multe zile. Deocamdată, nu se știe cu exactitate cînd anume a decedat, dar acest lucru va fi stabilit în urma examenului necroptic”, ne-a declarat agentul principal Alina Tonică, de la Compartimentul Relații Publice din cadrul IPJ Vaslui.

Polițiștii au reușit în scurt timp să stabilească identitatea mortului: Vasile Bulgaru, în vârstâ de 29 de ani, din Bârlad. Individul era cunoscut oamenilor legii pentru că avea un trecut infracțional destul de bogat. Nu mai devreme de luna ianuarie 2015 fusese eliberat din penitenciar, unde ispășise o pedeapsă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. În același timp, se știa că Bulgaru locuia mai mult pe străzi și obișnuia să înopteze în imobile părăsite sau abandonate.

Cadavrul nu prezenta semne care să indice că tânărul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Oricum, circumstanțele decesului său vor fi elucidate după efectuarea necropsiei de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Într-o casă nelocuită din Bârlad a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 29 de ani. Ieri (25 martie 2015), în jurul orei 9.50, polițiștii bârlădeni au intrat în alertă după ce au primit un apel 112 prin care erau anunțați că într-un imobil din oraș a fost descoperit cadavrul unui bărbat. Oamenii legii au fost cu atât mai alarmați, cu cât persoana care sunase la 112 susținea că trupul neînsuflețit nu ar avea cap. În scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje ale Poliției Bârlad și s-a descoperit că, în realitate, mortul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin