Home » Monden » O umileste in ultimul hal in fata tuturor! Cum se poarta Mr. Pink cu Moni si de ce a obligat-o sa-si “uite” trecutul! N-are voie..

O umileste in ultimul hal in fata tuturor! Cum se poarta Mr. Pink cu Moni si de ce a obligat-o sa-si “uite” trecutul! N-are voie..

Lasa impresia ca duce o viata de cinci stele, insa ipoteza conform careia Monica Gabor traieste ca o canusareasa capata din ce in ce mai mult contur. Se pare ca Mr. Pink i-a trasat un set clar de reguli, ea fiind nevoita sa se conformeze.

Traiul in Los Angeles cere multe sacrificii, iar Monica Gabor resimte asta pe pielea ei, din plin. S-a spus in repetate randuri ca iubitul ei chinez este extrem de pretentios si ca i-a impus fostei doamne Columbeanu o conduita total diferita fata de felul in care ea era obisnuita, insa lucrurile nu s-au limitat la asta. Desi pozeaza intr-o femeie fericita, care are o relatie perfecta, desfasoara afaceri cu profit de multe zerouri si intalneste cei mai influenti oameni ai lumii, se pare ca totul este doar o frumoasa poveste in care si Monica s-a incapatanat sa creada.

Moni si Mr Pink sunt impreuna de mai bine de trei ani

Moni si Mr Pink sunt impreuna de mai bine de trei ani

 
O prezinta drept colega si i-a interzis sa vorbeasca despre trecut

 Ei bine, se pare ca relatia dintre Monica si Mr. Pink este una apropiata, in sensul in care cei doi se afiseaza mereu impreuna, numai ca, surpriza! Se pare ca afaceristul nu este tocmai deschis la vorba atunci cand vine vorba despre Monica, pe care o prezinta drept… angajata lui si nicidecum iubita, logodnica sau deja sotie, dupa cum s-a mai speculat!
Moni a iesit in tara la cateva evenimente

Moni a iesit in tara la cateva evenimente

“Au fost impreuna la o petrecere foarte importanta, cu multi oameni influenti. Mr. Pink a prezentat-o pe Monica drept angajata lui, iar ea, la randul ei, spune despre el ca ii este prieten. Isi ascund relatia. Totodata, Monica nu vorbeste absolut nimic despre trecutul ei. Nici despre faptul ca are o fetita, nici despre faptul ca a fost casatorita. Cel mai probabil, Pink i-a interzis sa faca astfel de confidente. Mai mult, se vede clar ca, in mai toate fotografiile, el poarta verigheta. Inca exista suspiciuni ca el ar fi casatorit, chiar daca Monica a incercat sa indeparteze aceste speculatii”, a povestit o sursa din anturajul vedetei, pentru CANCAN.ro.

Sursa: cancan.ro
Lasa impresia ca duce o viata de cinci stele, insa ipoteza conform careia Monica Gabor traieste ca o canusareasa capata din ce in ce mai mult contur. Se pare ca Mr. Pink i-a trasat un set clar de reguli, ea fiind nevoita sa se conformeze. Traiul in Los Angeles cere multe sacrificii, iar Monica Gabor resimte asta pe pielea ei, din plin. S-a spus in repetate randuri ca iubitul ei chinez este extrem de pretentios si ca i-a impus fostei doamne Columbeanu o conduita total diferita fata de felul in care ea era obisnuita, insa lucrurile nu s-au limitat la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: