Home » Invatamant » Cinci din cinci

Cinci din cinci

de Roxana NĂSTASĂ

Toate cele cinci locuri rezervate județului pentru Olimpiada Națională de Tehnologia Informației și a Comunicațiilor (TIC) au fost ocupate de elevi de la Liceul „Ștefan Procopiu” din Vaslui.

Liceul „Ștefan Procopiu” din Vaslui a reușit o perfomanță demnă de toate laudele. Din totalul de 73 de elevi participanți la faza județeană a Olimpiadei de TIC, dintre care 13 de la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui, cinci au lut locul I. Astfel, toate cele cinci locuri rezervate județului la etapa națională fiind ocupate de acești elevi.
Pentru secțiunea TIC s-au calificat la națională Alexandru-Adrian Toderică, din clasa a IX-a A, Robert Pintilii din clasa a X-a G, Alexandru-Ionuț Mihăilescu, clasa a XI-a G și Laura Mitrache clasa a XII-a G. Toți cei patru sunt pregătiți de către profesorii Laura Bărdiță și Eusebiu Gherguț. Cel de-al cincilea elev calificat la faza națională este Dragoslav Elisei din clasa XII-a G, calificat la secțiunea C, avându-l ca profesor îndrumător pe Dan Pracsiu.
Faza națională a Olimpiadei de TIC va avea loc la Buzău, în perioada 14-17 mai.

de Roxana NĂSTASĂ Toate cele cinci locuri rezervate județului pentru Olimpiada Națională de Tehnologia Informației și a Comunicațiilor (TIC) au fost ocupate de elevi de la Liceul „Ștefan Procopiu” din Vaslui. Liceul „Ștefan Procopiu” din Vaslui a reușit o perfomanță demnă de toate laudele. Din totalul de 73 de elevi participanți la faza județeană a Olimpiadei de TIC, dintre care 13 de la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui, cinci au lut locul I. Astfel, toate cele cinci locuri rezervate județului la etapa națională fiind ocupate de acești elevi. Pentru secțiunea TIC s-au calificat la națională Alexandru-Adrian Toderică, din clasa a IX-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile