Home » Justitie » Prins la vama Albița cu autoturismul radiat din circulație

Prins la vama Albița cu autoturismul radiat din circulație

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit dosar penal unui cetățean moldovean care conducea un autoturism cu numere olandeze, ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulație.

Ieri, în jurul orei 01.00 la P.T.F. Albița/I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, conducând un autoturism marca Honda, model CR-V, cu numere de înmatriculare olandeze, Iuri M., cetățean basarabean, în vârstă de 45 de ani.
Deoarece lucrătorii vamali au avut suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare al autoturismului, au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au stabilit faptul că autoturismul figurează radiat din circulație de către autoritățile din Olanda, începând cu data de 24 martie 2015.
Iuri M. a declarat că a achiziționat autoturismul din Olanda, plătind pentru acesta suma de 7.100 euro. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este radiat din circulație.
Polițiștii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit dosar penal unui cetățean moldovean care conducea un autoturism cu numere olandeze, ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulație. Ieri, în jurul orei 01.00 la P.T.F. Albița/I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, conducând un autoturism marca Honda, model CR-V, cu numere de înmatriculare olandeze, Iuri M., cetățean basarabean, în vârstă de 45 de ani. Deoarece lucrătorii vamali au avut suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare al autoturismului, au efectuat verificări suplimentare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: