Home » Monden » Raportul psihologic e oficial! Ce actrita celebra de la noi a primit un verdict crunt: “E alcoolica si trebuie urgent internata!”

Raportul psihologic e oficial! Ce actrita celebra de la noi a primit un verdict crunt: “E alcoolica si trebuie urgent internata!”

flata de cateva zile in spital, Anca Pandrea a fost consultata de un medic psiholog. In raportul acestuia scrie clar ca actrita are probleme psihice si ca trebuie sa fie evaluata urgent de un psihiatru, dar si ca are probleme cu alcoolul.

In urma cu cateva zile, Anca Pandrea a ajuns din nou la spital, din cauza unor probleme la rinichii, pe care le-a mai avut si in ultimii doi ani. Insa, pentru ca are momente in care nu este deloc coerenta, dar si pentru ca vorbeste despre Iurie Darie ca si cum ar fi inca in viata, medicii au decis ca actrita sa fie consultata si de un psiholog.
Va fi consultata de un psihiatru!
Dupa ce a supus-o unor teste, doctorul a elaborat un raport complet, in care scrie care este starea psihica a acesteia:” Medicul a spus clar ca Anca Pandrea are tulburari grave de comportament si ca ar trebui sa fie evaluata de un psihiatru care sa puna un diagnostic clar: daca ea mai este sau nu in deplinatatea facultatilor mintale. De asemenea, doctorul a mai observat ca actrita are probleme cu alcoolul, avand semnele unui dependent, dar si ca si-a creat o lume paralela. Ea chiar crede ca acasa o asteapta sotul ei, desi acesta este decedat de doi ani. Sustine ca ea si Iurie Darie dorm imbratisati, dar si ca trebuie sa se externeze si sa ajunga de urgenta acasa, pentru ca „moare Iuricica al meu de foame”.

Problema cu alcoolism-ul exista de mult timp, dar dupa trecerea in nefiinta a marelui actor s-a agravat. Cel mai probabil va merge si la toxicologie, pentru a fi supusa si acolo unor teste. Vorbeste tot timpul tare, deranjeaza toti ceilalti pacienti, nu prea doame si incearca sa plece din spital”, a declarat o sursa demna de incredere, pentru CANCAN.ro.

flata de cateva zile in spital, Anca Pandrea a fost consultata de un medic psiholog. In raportul acestuia scrie clar ca actrita are probleme psihice si ca trebuie sa fie evaluata urgent de un psihiatru, dar si ca are probleme cu alcoolul. In urma cu cateva zile, Anca Pandrea a ajuns din nou la spital, din cauza unor probleme la rinichii, pe care le-a mai avut si in ultimii doi ani. Insa, pentru ca are momente in care nu este deloc coerenta, dar si pentru ca vorbeste despre Iurie Darie ca si cum ar fi inca in viata, medicii au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: