Home » Monden » Lavinia Pîrva: "Facem nunta în fața blocului, cu lăutari"

Lavinia Pîrva: "Facem nunta în fața blocului, cu lăutari"

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.  formează unul dintre dintre cele mai frumoase și trainice cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de câțiva ani, însă nu au vorbit nicioadtă despre o posibilă nuntă. Până acum…
A primit inelul cu diamante, însă Lavinia spune că îl poartă mai mult în suflet…”Inelul este acasă. Eu, în general, nu port accesorii, e mai mult în sufletul meu. Astea sunt lucruri demonstrative. Lucrurile mele intime le țin pentru mine”, a spus Lavinia pentru „Star Matinal de Weekend”. Pentru prima dată, cântăreața a vorbit și despre cel mai fericit eveniment din viața oricărei femei. Extrem de sinceră, dar și foarte glumeață, iubita lui Ștefan Bănică Jr. a spus că nunta va fi una…atipică pentru ei. Exact cum puțini s-ar fi așteptat! „M-am gândit să iau o portavoce și să mă duc în câteva cartiere și în fața unor redacții și să facem nunta în fața blocului, cu lăutari”, a glumit Lavinia. Cu siguranță, evenimentul va fi unul foarte restrâns, la care vor participa doar familiile celor doi îndrăgostiți, dar și prietenii foarte apropiați.
„Voi anunța cu urle și trâmbițe când o să mă însor”
„Sunt super OK în prezent. Am un om lângă mine cu care mă înțeleg. Ne e bine. Fiecare relație e diferită, important e ce simți, dacă te simți bine în pielea ta. Important e să fii ceea ce ești cu bune și rele. Comunicarea e cea mai importantă într-o relație și respectul reciproc. Atâta timp cât avem încredere și comunicare, nu ar trebui să fim geloși. Mă gândesc la asta. Sunt și posesiv și protector. Îți dai seama că voi anunța cu surle și trâmbițe când o să mă însor. Aș putea să zic că mă însor mâine, dar nu cred că e posibil”, a spus artistul, cu ceva timp în urmă, în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.
Sursa: spynews.ro

About Mihai Vasile