Home » Monden » Trebuie sa faca asta de 3 ori pe an! Problemele cu inima il vor urmari toata viata! Ce se intampla in aceste momente cu Botezatu!

Trebuie sa faca asta de 3 ori pe an! Problemele cu inima il vor urmari toata viata! Ce se intampla in aceste momente cu Botezatu!

Dupa trei infarcturi, Bote a suferit, in urma cu un an, o operatie pe inima, iar de atunci viata lui s-a schimbat considerabil. Nu, nu renunta la ritmul alert de lucru, dar este mult mai atent la indicatiile medicilor si la tratamente.

A mostenit problemele cu inima de la tatal lui si, desi a vazut moartea cu ochii de trei ori, in urma infarcturilor, se pare ca Bote are o stea norocoasa, care a stralucit, pentru el, de fiecare data cand a avut nevoie si cand a fost la ananghie. In primavara anului trecut, designr-ul a suferit o operatie pe cord deschis, iar medicii au fost transnti cu el, in momentul in care si-a revenit, pregatindu-I o lunga lista de interdictii si de indicatii, ca nu cumva problemele sa recidiveze. Si, desi pana acum s-a dovedit a fi un pacient neascultator, se pare ca Bote si-a cam reconsiderat atitudinea, in ultimele luni.

Trebuie sa mearga periodic la control

 Cum este o persoana mai mult decat activa, fiind implicat in proiecte multiple si variate, si cum a pus intotdeauna munca pe primul plan, fara sa ii pese de repercusiuni, Catalin este tinut sub observatie medicala atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza un tratament medicamentos, designer-ul e nevoit sa mearga la cel putin doua controale de specialitate pe an, ideal fiind la trei, mai cu seama ca orele lui de odihna sunt numerate. Potrivit surselor noastre, in sezonul de iarna, designer-ul a stat ceva mai cuminte, rarind iesirile nocturne si, mai nou, s-a apucat si de sport, fapt care-I face bine la sanatate
Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile