Home » Social » Un bârladean s-a aruncat de la etajul 4

Un bârladean s-a aruncat de la etajul 4

de Mihaela NICULESCU

Sâmbătă, un bărbat de 62 de ani, din Roșiești a vrut să-și pună capăt zilelor, la Bârlad. În jurul orei 13, bărbatul s-a aruncat în gol de la geamul scării blocului K1, din strada Republicii, zona Grădină. El nu locuia acolo, dar locatarii l-au văzut destul de des în blocul lor. Un locatar al blocului a intuit ce voia să facă bărbatul, dar a fost prea târziu când a ajuns la el. Omul sărise hotărât să se sinucidă. Deși s-a aruncat de la etajul 4, corpul său s-a oprit pe copertina de la intrarea în bloc, distanța fiind de doar trei etaje.

sinucigas barlad aruncat de pe blocMartorii au chemat ambulanța, care a venit foarte repede, a acordat primul ajutor și a transportat bărbatul la Spitalul „Elena Beldiman”. Acesta era conștient la sosirea echipajului ambulanței, dar prezenta multiple traumatisme. A fost preluat de medicul de la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) a spitalului bârlădean, care a constatat că pacientul suferise fracturi și leziuni ale organelor interne. Ulterior, pacientul aflat în comă indusă a fost supus de urgență unei investigații cu CT deoarece starea sa se putea agrava de la o oră la alta. Pacientul a fost internat la secția ATI și în funcție de rezultatul investigației CT, se va decide conduita terapeutică.

„Pacientul prezenta halenă alcoolică în momentul internării, ceea ce înseamnă că și-a făcut curaj cu câteva păhărele. A avut un înger păzitor, pentru că trăiește. Din păcate, starea lui este gravă dar stabilă. Prezintă un traumatism toraco-abdominal și hematom retroperitoneal, de asemenea, are și câteva vertebre fracturate, dar și fracturi bilaterale de femur, cea din stânga fiind deschisă. Pacientul este protezat respiratoriu, în comă indusă, dar ceea ce ne dă speranțe este faptul că rinichii funcționează, tensiunea este normală, și are o concentrație de exogen în sânge destul de mare”, a declarat dr. Ion Chilinciuc, șeful secției ATI din cadrul spitalului „Elena Beldiman”.

de Mihaela NICULESCU Sâmbătă, un bărbat de 62 de ani, din Roșiești a vrut să-și pună capăt zilelor, la Bârlad. În jurul orei 13, bărbatul s-a aruncat în gol de la geamul scării blocului K1, din strada Republicii, zona Grădină. El nu locuia acolo, dar locatarii l-au văzut destul de des în blocul lor. Un locatar al blocului a intuit ce voia să facă bărbatul, dar a fost prea târziu când a ajuns la el. Omul sărise hotărât să se sinucidă. Deși s-a aruncat de la etajul 4, corpul său s-a oprit pe copertina de la intrarea în bloc, distanța…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. nu e din Barlad si nimeni nu cerceteaza nimic,…,de ce?