Home » Monden » Unchiul Serghei o reneagă de doi ani!

Unchiul Serghei o reneagă de doi ani!

Libertatea a dezvăluit în exclusivitate faptul că mama lui Marian Vanghelie așteaptă zilnic, de un an, un semn de la fiul ei. A uitat-o, crede ea. Legăturile de sânge par la fel de disfuncționale și în familia iubitei primarului “care este”, Oana Mizil.
Marian Vanghelie este în arest preventiv și se pregătește să devină tată pentru a doua oară. Oana Mizil, iubita primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunțat că este însărcinată și că poartă în pântece un băiat, al doilea al edilului. Se pare că povestea lor de dragoste i-a îndepărtat pe cei doi de familiile lor, Vanghelie abandonându- și de ceva vreme mama, iar Oana Mizil întrerupând de doi ani relația cu Serghei Mizil, unchiul ei.

«Mie nu-mi mai pasă de ea»

Așa cum mama lui Vanghelie a văzut la știri că fiul ei a fost arestat, Serghei Mizil a povestit pentru Libertatea că a aflat din presă că Oana este însărcinată. Din informațiile noastre, cei doi nu-și mai vorbesc din cauza unor tablouri pe care Serghei le-ar fi lăsat în casa moștenită de nepoata lui și pe care aceasta ar refuza să i le returneze.
“Eu cu Oana nu am mai vorbit de doi ani! Este treaba ei ce face! Am aflat și eu de la televizor că este gravidă cu Vanghelie. Să fie sănătoși! Mie nu-mi mai pasă de ea”, ne-a declarat Serghei. Nu-i pasă de ea și cu atât mai puțin de celebrul ei iubit penal: “Pe Vanghelie l-am văzut de două ori în viață, am stat amândoi la aceeași masă. Nu a vorbit cu mine, mai mult de două vorbe nu a articulat, probabil că l-am intimidat cu fizicul meu. Să facă tot ce vor vrea, îi privește!”.

Altele îl macină pe fiul primarului «care este»

Moștenitorul lui Marian Vanghelie, Alexandru (foto), este student în SUA, la Suffolk University din Boston, Massachusetts, unde duce o viață de lux. Tânărul a revenit în țară imediat după arestarea tatălui său pentru a-l sprijini moral, dar nu a pierdut prea mult timp pe aici. Și în timp ce Marian Vanghelie trece prin supliciile arestului, Alexandru își vede netulburat de tinerețe. Și ca să marcheze această etapă a vieții lui, s-a gândit să-și facă un tatuaj, iar pentru că dorința lui nu mai suporta amânare a apelat la serviciile unui cabinet de peste Ocean.
Sursa: libertatea.ro

Libertatea a dezvăluit în exclusivitate faptul că mama lui Marian Vanghelie așteaptă zilnic, de un an, un semn de la fiul ei. A uitat-o, crede ea. Legăturile de sânge par la fel de disfuncționale și în familia iubitei primarului “care este”, Oana Mizil. Marian Vanghelie este în arest preventiv și se pregătește să devină tată pentru a doua oară. Oana Mizil, iubita primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunțat că este însărcinată și că poartă în pântece un băiat, al doilea al edilului. Se pare că povestea lor de dragoste i-a îndepărtat pe cei doi de familiile lor, Vanghelie abandonându-…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile