Home » Technology » WINDOWS 10 înseamnă sfârșitul pentru Internet Explorer

WINDOWS 10 înseamnă sfârșitul pentru Internet Explorer

de Dan Dobrovolschi

Microsoft va inchide proiectul popularului browser Internet Explorer. La conferinta Microsoft Convergence, seful de marketing Chris Capossela a spus caMicrosoft lucreaza la un nou brand pentru initiativele companiei referitoare la browserul web. Momentan cunoscut ca Spartan, compania trebuie sa finalizeze numele pentru noul explorator pentru internet. Noul browser proaspat al Microsoft va fi lansat odata cu Windows 10.

Internet Explorer a pierdut multe batalii de-a lungul timpului in fata altor alternative. O reimprospatare a brandului este mult prea tarzie in clipa de fata iar cea mai buna decizie poate fi aceea de a lansa un brand nou.

Microsoft amageste utilizatorii cu numeroase mesaje referitoare la noul browser web si este posibil ca acesta sa includa brandul Microsoft in nume.

Sursa: techcafe.ro

de Dan Dobrovolschi Microsoft va inchide proiectul popularului browser Internet Explorer. La conferinta Microsoft Convergence, seful de marketing Chris Capossela a spus caMicrosoft lucreaza la un nou brand pentru initiativele companiei referitoare la browserul web. Momentan cunoscut ca Spartan, compania trebuie sa finalizeze numele pentru noul explorator pentru internet. Noul browser proaspat al Microsoft va fi lansat odata cu Windows 10. Internet Explorer a pierdut multe batalii de-a lungul timpului in fata altor alternative. O reimprospatare a brandului este mult prea tarzie in clipa de fata iar cea mai buna decizie poate fi aceea de a lansa un brand nou.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Dan Dobrovolschi

%d blogeri au apreciat: