Home » Sport » Au urcat pe podium!

Au urcat pe podium!

de Răzvan CĂLIN

Echipa de rugby în 7 „Under 19” a CSS Bârlad a terminat campionatul național pe locul III.

La sfârșitul săptămânii trecute, Stadionul municipal de rugby din Bârlad a găzduit turneul final al Campionatului Național de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”. Bârladul a fost reprezentat de echipa Clubului Școlar Sportiv (CSS), care a reușit, la final, să urce pe cea de a III-a treaptă a podiumului, adjudecându-și astfel medalia de bronz.

tufaru_dan-1

Dan Tufaru

„Suntem mulțumiți și bucuroși de acest rezultat. Este foarte bine că am urcat pe podium, dovedind astfel că avem o echipă valoroasă. Cu puțină atenție am fi reușit chiar să luăm argintul, dar asta a fost să fie. Am pierdut meciul cu Steaua București, care ne-a învins cu scorul de 7 – 5. Dar, repet, am fost foarte aproape să câștigăm și să venim noi pe locul II”, ne-a declarat Dan Tufaru, antenorul echipei bârlădene.

Competiția a fost câștigată de Cleopatra Constanța, iar pe locul II s-a clasat Steaua București, pentru ca ultima treaptă a podiumului să revină bârlădenilor.

de Răzvan CĂLIN Echipa de rugby în 7 „Under 19” a CSS Bârlad a terminat campionatul național pe locul III. La sfârșitul săptămânii trecute, Stadionul municipal de rugby din Bârlad a găzduit turneul final al Campionatului Național de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”. Bârladul a fost reprezentat de echipa Clubului Școlar Sportiv (CSS), care a reușit, la final, să urce pe cea de a III-a treaptă a podiumului, adjudecându-și astfel medalia de bronz. „Suntem mulțumiți și bucuroși de acest rezultat. Este foarte bine că am urcat pe podium, dovedind astfel că avem…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: