Home » Social » Avansări în grad la ISU Vaslui

Avansări în grad la ISU Vaslui

de Marian MOCANU

În fiecare an, în ziua de 1 august, cadrele militare din Ministerul Afacerilor Interne care au îndeplinit stagiul minim în grad sunt avansate în gradul următor. Este și cazul a 77 de cadre din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui.

Într-un cadru festiv, cei 2 ofițeri și 75 de subofițeri au fost avansați și felicitați de către Neculai Olaru, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui.

În discursul rostit în fața întregului personal adunat pentru a participa la acest moment festiv, inspectorul șef a menționat că „în cariera unui militar, pe lângă înaintarea în funcție, înaintarea în grad este un eveniment foarte important, care rămâne în memorie ca un moment de referință”.

Colegii prezenți la ceremonia de avansare au avut ocazia de a-i felicita la rândul lor pe cei care, începând cu această dată, au trecut la o nouă etapă a carierei militare.

de Marian MOCANU În fiecare an, în ziua de 1 august, cadrele militare din Ministerul Afacerilor Interne care au îndeplinit stagiul minim în grad sunt avansate în gradul următor. Este și cazul a 77 de cadre din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui. Într-un cadru festiv, cei 2 ofițeri și 75 de subofițeri au fost avansați și felicitați de către Neculai Olaru, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui. În discursul rostit în fața întregului personal adunat pentru a participa la acest moment festiv, inspectorul șef a menționat că „în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: