Home » National » Medicii din rețeaua cancerului, dați în gât de bolnavi

Medicii din rețeaua cancerului, dați în gât de bolnavi

Bolnavii de cancer, ale căror trupuri sunt măcinate zi de zi de dureri cumplite, au fost cei care au sesizat procurorii DNA cu problemele pe care le întâmpină la cumpărarea pilulelor ce le mai prelungesc viața.
Potrivit unor surse judiciare, pacienții a căror viață se derulează mai mult pe holurile spitalelor nu au mai suportat batjocura la care erau supuși de medicii ce le prescriau numai medicamente scumpe și au mers cu jalba-n proțap la anchetatori.
Azi, unul, mâine, altul și tot așa până când procurorii au strâns zeci de plângeri ale bolnavilor disperați. Investigațiile desfășurate ulterior au dus la deconspirarea rețelei cancerului, în care erau băgați deopotrivă doctori oncologi, farmaciști și reprezentanți ai unor firme de distribuție de medicamente.
Pentru a putea “rupe” sume uriașe din bugetul destinat acestor pacienți, mulți aflați în ultima etapă a vieții, medicii și firmele producătoare de medicamente pentru cancer au făcut un pact în așa fel încât fiecare dintre ei să aibă de câștigat.
Urmează ample verificări
Ancheta procurorilor anticorupție este abia la început, după cum ne-au declarat surse din interiorul DNA. Acum se verifică filă cu filă fiecare dosar al celor peste 100.000 de oameni care beneficiază de tratament decontat de CNAS, fiecare rețetă prescrisă pentru a se completa puzzleul fraudei din sistemul de sănătate.
Pe lângă medicii din Cluj, Mureș și Sălaj ce au dat deja declarații anchetatorilor, în birourile procurorilor ar urma să ajungă și alte personaje care s-au bucurat de vacanțe exotice în timp ce muribunzii nu-și puteau lua medicamente.
Sursa: libertatea.ro

Bolnavii de cancer, ale căror trupuri sunt măcinate zi de zi de dureri cumplite, au fost cei care au sesizat procurorii DNA cu problemele pe care le întâmpină la cumpărarea pilulelor ce le mai prelungesc viața. Potrivit unor surse judiciare, pacienții a căror viață se derulează mai mult pe holurile spitalelor nu au mai suportat batjocura la care erau supuși de medicii ce le prescriau numai medicamente scumpe și au mers cu jalba-n proțap la anchetatori. Azi, unul, mâine, altul și tot așa până când procurorii au strâns zeci de plângeri ale bolnavilor disperați. Investigațiile desfășurate ulterior au dus la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: