Home » Sport » Aura Blioju, o nouă speranță a atletismului bârlădean!

Aura Blioju, o nouă speranță a atletismului bârlădean!

de Răzvan CĂLIN

Sportiva a obținut medalia de bronz la Campionatul Național pentru Juniori II.

La doar 14, Aura Blioju este socotită deja una dintre speranțele atletismului bârlădean. Deși a început să practice acest sport de doar câteva luni, Aura a arătat deja că are stofă de performer. Recent, a participat la Campionatul Național pentru Juniori II, derulat la Pitești, de unde s-a întors cu o medalie de bronz la proba de 2.000 de metri obstacole.

”I-a lipsit foarte puțin să facă și baremul pentru lotul național. A scos un timp de 7.18 și i-ar fi trebuit 7.14 ca să acceadă în lotul național, adică doar patru secunde. Oricum, este o sportivă de viitor, cu reale calități, care promite să aibă evoluții din ce în ce mai bune. Cu o pregătire pe măsură și multă seriozitate și ambiție, va avea cu siguranță o carieră frumoasă în atletism”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenorul Aurei Blioju.

de Răzvan CĂLIN Sportiva a obținut medalia de bronz la Campionatul Național pentru Juniori II. La doar 14, Aura Blioju este socotită deja una dintre speranțele atletismului bârlădean. Deși a început să practice acest sport de doar câteva luni, Aura a arătat deja că are stofă de performer. Recent, a participat la Campionatul Național pentru Juniori II, derulat la Pitești, de unde s-a întors cu o medalie de bronz la proba de 2.000 de metri obstacole. ”I-a lipsit foarte puțin să facă și baremul pentru lotul național. A scos un timp de 7.18 și i-ar fi trebuit 7.14 ca să…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...