Home » Sanatate » Compartimentul de Urgente de la Barlad, in linie dreapta

Compartimentul de Urgente de la Barlad, in linie dreapta

În câteva zile, Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad va încheia contract de angajare cu medicul urgentist Gabriela Ignat. Aceasta a fost declarată câștigătoare, în urma concursului organizat acum 10 zile, alături de dr. Ioana Lupeică.

Dr. Gabriela Ignat este medic specialist generalist cu competență în medicina de urgență, fiind angajată ani de zile ca medic la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui. Dacă dr. Gabriela Ignat va fi angajată începând cu luna august, dr. Ioana Lupeică va fi angajată după ce își va finaliza cursurile de specializare în medicina de urgență.
În urma ultimului concurs organizat la Spitalul „Elena Beldiman”, colectivul Compartimentului de Primire Urgențe (CPU) a fost completat prin angajarea unei infirmiere și a unui registrator medical. La această oră, la CPU lucrează cinci infirmiere, opt îngrijitoare, cinci registratori medicali, șase medici (trei efectuând doar gărzi și trei angajați permanent) și 22 asistenți medicali. Cât de curând, vor fi scoase la concurs alte două posturi de asistenți medicali, pentru că doi și-au manifestat dorința de a pleca să lucreze în străinătate. (Mihaela NICULESCU)

În câteva zile, Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad va încheia contract de angajare cu medicul urgentist Gabriela Ignat. Aceasta a fost declarată câștigătoare, în urma concursului organizat acum 10 zile, alături de dr. Ioana Lupeică. Dr. Gabriela Ignat este medic specialist generalist cu competență în medicina de urgență, fiind angajată ani de zile ca medic la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui. Dacă dr. Gabriela Ignat va fi angajată începând cu luna august, dr. Ioana Lupeică va fi angajată după ce își va finaliza cursurile de specializare în medicina de urgență. În urma ultimului concurs organizat la Spitalul „Elena Beldiman”, colectivul…

Review Overview

User Rating: 4.05 ( 1 votes)

About Simona Vasile

2 comments

  1. stripteuza? si-a tras-o cu juma’ de vaslui….

  2. e tufa de venetia acest medic ! aduceti medici adevarati !