Home » Social » Copil de cinci ani, mort după ce a căzut de la etajul 6

Copil de cinci ani, mort după ce a căzut de la etajul 6

de Roxana NĂSTASĂ

Un copil în vârstă de aproape cinci anișori a decedat sâmbătă aseară după ce a căzut în gol de la etajul al șaselea al unui bloc din municipiul Vaslui.  Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20.45.

La sosirea ambulanței, micuțul era încă în viață însă a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva întrucât impactul a fost foarte violent. În acest caz, polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. Copilașul a fost abandonat de părinți și se afla în grija unui asistent maternal de la câteva luni.

de Roxana NĂSTASĂ Un copil în vârstă de aproape cinci anișori a decedat sâmbătă aseară după ce a căzut în gol de la etajul al șaselea al unui bloc din municipiul Vaslui.  Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20.45. La sosirea ambulanței, micuțul era încă în viață însă a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva întrucât impactul a fost foarte violent. În acest caz, polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. Copilașul a fost abandonat de părinți și se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: