Home » Sanatate » Tânăr înecat la scăldat

Tânăr înecat la scăldat

de Marian Mocanu

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, dornic să se răcorească de arșița verii, a sfârșit tragic, înecat în lacul de la Gâdeasa, comuna Poienești. Deși a fost scos repede la suprafață de un alt tânăr care a sesizat situația, paramedicii nu au putut face nimic pentru victimă, acesta fiind considerat decedat după mai bine de patruzeci de minute de încercări de resuscitare. 
Un tânăr din satul Lacul Babei, comuna Poienești a decedat după ce, încălzit fiind, s-a aruncat în apele unui lac din zonă. Daniel Mititelu, în vârstă de 20 de ani, s-a dus duminică la scăldat la lacul Gâdeasa, împreună cu mai mulți prieteni. Imediat după sosire, acesta s-a aruncat în apele reci, șocul provocându-i se pare un atac de cord și ducând la pierderea cunoștinței. Imediat, sesizând situația, un alt tânăr i-a sărit în ajutor, scoțându-l la mal și anunțând evenimentul la numărul de urgență 112. Din păcate, se pare că pentru Daniel Mititelu a fost prea târziu, paramedicii sosiți la fața locului fiind nevoiți să declare decesul tânărului după mai bine de 40 de minute de încercări de resuscitare. Din câte se pare, înainte de a se arunca în lac, Daniel Mititelu consumase băuturi alcoolice, ceea ce poate a avut un rol la tragedie.

de Marian Mocanu Un tânăr în vârstă de 20 de ani, dornic să se răcorească de arșița verii, a sfârșit tragic, înecat în lacul de la Gâdeasa, comuna Poienești. Deși a fost scos repede la suprafață de un alt tânăr care a sesizat situația, paramedicii nu au putut face nimic pentru victimă, acesta fiind considerat decedat după mai bine de patruzeci de minute de încercări de resuscitare.  Un tânăr din satul Lacul Babei, comuna Poienești a decedat după ce, încălzit fiind, s-a aruncat în apele unui lac din zonă. Daniel Mititelu, în vârstă de 20 de ani, s-a dus duminică…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor