Home » Social » Tragedie la Vaslui: Un tânăr de 23 de ani s-a spânzurat în balcon

Tragedie la Vaslui: Un tânăr de 23 de ani s-a spânzurat în balcon

de Roxana NĂSTASĂ

Un tânăr de 23 de ani din Vaslui s-a spânzurat în balconul locuinței unei rude, cu o funie, sâmbătă seara. Surse apropiate familiei spun că tânărul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza  patimei pentru jocurile de noroc.

Răzvan Bîrsan, un tânăr de 23 de ani și-a pus capăt zilelor sâmbătă seara. Băiatul s-a spânzurat cu o funie în balconul locuinței unei rude la care se afla. Absolvise Facultatea de Matematică la Universitatea din București și avea toată viața înainte, însă, se pare că patima jocurilor de noroc că ar fi fost cea care l-ar fi împins să recurgă la acest gest necugetat.

“Sâmbătă seara, la ora 21.20 am fost sesizați prin apel la 112 că un tânăr de 23 de ani, din localitatea Vaslui a fost găsit spânzurat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale care au constatat că tânărul s-a spânzurat în balconul locuinței unei rude din municipiul Vaslui, cu o funie. La o primă examinare nu sunt suspiciuni de săvârșirea vreunei infracțiuni. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei”, ne-a declarat un reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Pe rețeaua de socializare Facebook, mesajele pentru Răzvan au apărut deja cu zecile. Prietenii, rudele și cei care l-au cunoscut nu-și explică gestul pe care acesta l-a făcut. „Noi ți-am fost alături întotdeauna dar nimeni nu ți-a înțeles durerea sufletească și nici n-ai vrut să-mi spui ce aveai pe suflet deși ți-am fost mătușa cea mai apropiată”, a scris o mătușă.

de Roxana NĂSTASĂ Un tânăr de 23 de ani din Vaslui s-a spânzurat în balconul locuinței unei rude, cu o funie, sâmbătă seara. Surse apropiate familiei spun că tânărul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza  patimei pentru jocurile de noroc. Răzvan Bîrsan, un tânăr de 23 de ani și-a pus capăt zilelor sâmbătă seara. Băiatul s-a spânzurat cu o funie în balconul locuinței unei rude la care se afla. Absolvise Facultatea de Matematică la Universitatea din București și avea toată viața înainte, însă, se pare că patima jocurilor de noroc că ar fi fost cea care l-ar fi împins să recurgă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile