Home » Monden » Andra crește vânzările la bere. Cântăreața a promis că va merge să bea o cafea cu fanii ei din Vaslui

Andra crește vânzările la bere. Cântăreața a promis că va merge să bea o cafea cu fanii ei din Vaslui

Andra și cântecele ei nu sunt doar sufletul petrecerilor, ci și al comerțului! Chiar dacă nu s-a făcut încă un studiu în acest sens, se pare că berea curge mai bine pe melodiile ei.

“Noi împărțim iubirea numai la doi” se aude pe măsură ce te apropii de birtul din Oprișița, Vaslui. Bărbații în toată firea care stau la terasă cu o bere în față și fredonează încet versurile Andrei ar putea să îi surprindă pe trecători, însă aceasta e doar o zi normală în cârciuma care arată ca sediul unui fan-club.

Inițiativa îi aparține patroanei de bar, care susține că tot ce a făcut a fost să respecte dorințele clienților. Și cum vasluienii din Oprișița sunt mari fani Andra, femeia a căptușit pereții birtului cu posterele artistei, iar în interior a apărut și un tonomat la care clienții pot asculta orice melodie a cântăreței.

Bărbații stau mai mult la bar

Rezultatele nu au întârziat să apară – de trei luni, vânzările au crescut considerabil, iar clienții stau mai mult la bar decât acasă! “Andra arată foarte bine aici, dar mi-ar plăcea și mai mult să fie ea în persoană și nu o poză”, ne mărturisește Dumitru, în timp ce soarbe dintr- o halbă cu bere.

Culmea, dorința sa e pe cale să se îndeplinească, mai ales că Andra a aflat de fanii săi devotați. “Le promit un concert de senzație, iar proprietarului îi urez să aibă spor la vânzări și îi promit că voi opri și la el să beau o cafea când voi veni la concert acolo”, ne-a declarat artista.

Sursa: libertatea.ro

Andra și cântecele ei nu sunt doar sufletul petrecerilor, ci și al comerțului! Chiar dacă nu s-a făcut încă un studiu în acest sens, se pare că berea curge mai bine pe melodiile ei. “Noi împărțim iubirea numai la doi” se aude pe măsură ce te apropii de birtul din Oprișița, Vaslui. Bărbații în toată firea care stau la terasă cu o bere în față și fredonează încet versurile Andrei ar putea să îi surprindă pe trecători, însă aceasta e doar o zi normală în cârciuma care arată ca sediul unui fan-club. Inițiativa îi aparține patroanei de bar, care susține…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: