Home » Sanatate » Lui Vasile Ciochină i se pregătește fotoliul de manager al spitalului bârlădean?

Lui Vasile Ciochină i se pregătește fotoliul de manager al spitalului bârlădean?

de Mihaela NICULESCU

Peste câteva săptămâni, Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad va avea un nou manager. Cel mai vehiculat nume, aproape bătut în cuie, este cel al lui Vasile Ciochină, actualul director al Direcției de Administrare a Piețelor Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) din cadrul Primăriei Bârlad.

Numele său a mai fost vehiculat și cu prilejul altor concursuri, dar, de această dată, Ciochină se pare că este preferatul administrației locale, în subordinea căreia se află spitalul bârlădean. Primăria va fi cea care va trebui să stabilească data la care va avea loc concursul. Angelei Chirilă, actualul manager al spitalului, îi va expira interimatul pe 16 octombrie. Cel mai probabil, concursul pentru ocuparea funcției de manager va fi organizat în luna septembrie.
Vasile Ciochină are o experiență bogată de manager în cadrul DAPPC, dar este și absolvent al cursurilor de management sanitar.

de Mihaela NICULESCU Peste câteva săptămâni, Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad va avea un nou manager. Cel mai vehiculat nume, aproape bătut în cuie, este cel al lui Vasile Ciochină, actualul director al Direcției de Administrare a Piețelor Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) din cadrul Primăriei Bârlad. Numele său a mai fost vehiculat și cu prilejul altor concursuri, dar, de această dată, Ciochină se pare că este preferatul administrației locale, în subordinea căreia se află spitalul bârlădean. Primăria va fi cea care va trebui să stabilească data la care va avea loc concursul. Angelei Chirilă, actualul manager al spitalului, îi va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

3 comments

  1. da se potriveste perfect..normal :administrator de cimitire=administrator de spital..mi se pare perfect logic

  2. Cum e posibil sa dai spitalul unor asemenea oameni?