Home » National » VREMEA va continua să se încălzească. PROGNOZA METEO pentru marți și miercuri

VREMEA va continua să se încălzească. PROGNOZA METEO pentru marți și miercuri

Marți, vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă, izolat caniculară în vest și în sud. Cerul va fi variabil la senin, dar cu unele înnorări la munte și în extremitatea de vest, unde doar izolat vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va fi în general moderat în sud și sud-est și va sufla slab în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 24 de grade pe litoral.

În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei și 21 de grade pe litoral.

BUCUREȘTI

Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, cu o maximă termică de 34…35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat. Temperatura minimă va fi de 20…21 de grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

MIERCURI

Vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în regiunile vestice și sudice și izolat în cele centrale. Cerul va avea unele înnorări la munte și în vest, unde izolat vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, în timp ce în restul țării va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 31 și 35 de grade, iar cele minime între 10…11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 25 de grade pe litoral.

Sursa; mediafax.ro

Marți, vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă, izolat caniculară în vest și în sud. Cerul va fi variabil la senin, dar cu unele înnorări la munte și în extremitatea de vest, unde doar izolat vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va fi în general moderat în sud și sud-est și va sufla slab în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8...10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 24 de grade pe litoral. În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasă și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile