Home » Social » Accident de cascadorii râsului!

Accident de cascadorii râsului!

de Răzvan CĂLIN

Duminică seara, un accident rutier mai puțin obișnuit s-a petrecut pe raza comunei Puiești. Dumitru P., în vârstă de 69 de ani, din municipiul Hunedoara, se afla în vizită la niște rude în satul Puiești. În jurul orei 22,  s-a hotărât să plece de la aceste rude și a pornit mașina personală cu intenția de a ieși din curte. În ajutorul său a sărit un localnic, Mirel R., de 56 de ani, care îl dirija pentru a efectua manevra de mers înapoi. Numai că, șoferul nu s-a asigurat corespunzător și l-a accidentat chiar pe bietul om ce încerca să-i dea o mână de ajutor.

„Într-o primă fază, atât conducătorul, cât și victima, nu au luat foarte în serios accidentarea, mergând pe ideea că nu s-a întâmplat nimic serios sau mai exact că nu a fost rănit foarte tare. Prin urmare, conducătorul auto a condus victima la locuința acesteia. Din păcate, a doua zi Mirel R. a acuzat dureri și a solicitat ambulanța”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Transportat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, bărbatul a fost diagnosticat cu fracturi costale. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

de Răzvan CĂLIN Duminică seara, un accident rutier mai puțin obișnuit s-a petrecut pe raza comunei Puiești. Dumitru P., în vârstă de 69 de ani, din municipiul Hunedoara, se afla în vizită la niște rude în satul Puiești. În jurul orei 22,  s-a hotărât să plece de la aceste rude și a pornit mașina personală cu intenția de a ieși din curte. În ajutorul său a sărit un localnic, Mirel R., de 56 de ani, care îl dirija pentru a efectua manevra de mers înapoi. Numai că, șoferul nu s-a asigurat corespunzător și l-a accidentat chiar pe bietul om ce…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: