Home » Justitie » Certificat de înmatriculare fals = dosar penal

Certificat de înmatriculare fals = dosar penal

de Marian MOCANU

Pentru că a condus un camion aparținând unei firme moldovenești, care avea acte false, un român s-a ales cu dosar penal pentru uz de fals.

Luni, 3 august, în jurul orei 15.30, cetățeanul român Gheorghe T., în vârstă de 42 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un camion marca DAF și o semiremorcă marca Kroll, ambele înmatriculate în Republica Moldova, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară.

„La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat la control pentru camionul în cauză, lucrătorii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, acesta fiind fals total. Cu privire la cele constatate, Gheorghe T. a declarat că are doar calitatea de șofer al unei societăți comerciale din R. Moldova și că nu are cunoștință despre faptul că documentul prezentat la control este fals sau falsificat”, a declarat inspectorul principal de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Pe numele bărbatului, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.

de Marian MOCANU Pentru că a condus un camion aparținând unei firme moldovenești, care avea acte false, un român s-a ales cu dosar penal pentru uz de fals. Luni, 3 august, în jurul orei 15.30, cetățeanul român Gheorghe T., în vârstă de 42 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un camion marca DAF și o semiremorcă marca Kroll, ambele înmatriculate în Republica Moldova, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară. „La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: