Home » Justitie » Încă un traficant de țigări prins la Albița

Încă un traficant de țigări prins la Albița

de Marian MOCANU

Un șofer moldovean a încercat să introducă ilegal în România 9.200 de țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse sub patul din cabina autocamionului pe care-l conducea. Șoferul s-a ales și cu țigările confiscate, și cu o amendă consistentă

Luni, în jurul orei 21.30, Valeriu I., în vârstă de 42 de ani, conducând un autocamion înmatriculat în Republica Moldova, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița.

O echipă de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului, ocazie cu care, a descoperit, ascunse și nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 460 de pachete de țigări de proveniență Republica Moldova.

Țigările erau ascunse în cabina autocamionului, sub patul șoferului. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancționării contravenționale a lui șoferului Valeriu I. cu amendă în valoare de 7.000 lei și confiscarea țigaretelor în valoare totală de 2.070 lei.

de Marian MOCANU Un șofer moldovean a încercat să introducă ilegal în România 9.200 de țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse sub patul din cabina autocamionului pe care-l conducea. Șoferul s-a ales și cu țigările confiscate, și cu o amendă consistentă Luni, în jurul orei 21.30, Valeriu I., în vârstă de 42 de ani, conducând un autocamion înmatriculat în Republica Moldova, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița. O echipă de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului, ocazie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: