Home » Justitie » Pedofilul din Munteni de Jos rămâne în arest preventiv

Pedofilul din Munteni de Jos rămâne în arest preventiv

de Marian MOCANU

Judecătorii Tribunalului Vaslui au respins, ieri, contestația formulată de Gigel Moroșanu cu privire la arestarea sa preventivă pentru viol. Moroșanu, în vârstă de 57 de ani, este acuzat de viol și perversiuni sexuale asupra unei fetițe în vârstă de 13 ani, aflată în plasament familial sub îngrijirea soției sale.

După ce, vinerea trecută, magistrații Judecătoriei Vaslui au aprobat cererea procurorilor de arestare preventivă, Gigel Moroșanu a făcut contestație împotriva acestei decizii. Ieri, judecătorii Tribunalului Vaslui au respins această contestație, astfel că pedofilul din Muntenii de Jos va rămâne după gratii timp de cel puțin 30 de zile, pe durata cercetărilor.

Gigel Moroșanu a fost acuzat chiar de propria soție de faptul că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră în vârstă de 13 ani, aflată în plasament familial. Femeia, observând că minora își schimbase comportamentul, devenind mai sfioasă și mai temătoare, dar și faptul că soțul ei îi arunca copilei priviri suspecte, a luat fata la întreebări, aflând astfel că soțul ei ar fi forțat-o să întreșțină relații sexuale. Imediat, femeia a raportat cele aflate la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului care a început o anchetă, luându-se și măsura scoaterii din familia respectivă a minorei și internarea temporară a acestea în Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Copii Fălciu.

După mai multe zile de verificări, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui au dispus joi, 30 iulie, începerea urmăririi penale a lui Gigel Moroșanu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, și reținerea preventivă a acestuia.

de Marian MOCANU Judecătorii Tribunalului Vaslui au respins, ieri, contestația formulată de Gigel Moroșanu cu privire la arestarea sa preventivă pentru viol. Moroșanu, în vârstă de 57 de ani, este acuzat de viol și perversiuni sexuale asupra unei fetițe în vârstă de 13 ani, aflată în plasament familial sub îngrijirea soției sale. După ce, vinerea trecută, magistrații Judecătoriei Vaslui au aprobat cererea procurorilor de arestare preventivă, Gigel Moroșanu a făcut contestație împotriva acestei decizii. Ieri, judecătorii Tribunalului Vaslui au respins această contestație, astfel că pedofilul din Muntenii de Jos va rămâne după gratii timp de cel puțin 30 de zile,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile