Home » Justitie » Tâlhar prins cu focuri de armă

Tâlhar prins cu focuri de armă

de Marian MOCANU

Un vasluian, autor al unei tâlhării cu violență săvârșită în Tecuci, a fost depistat de polițiștii gălățeni tocmai la Vetrișoaia, de unde era originar. Individul a lovit și jefuit o barmaniță de la un bar din Tecuci, după care a fugit. Pentru reținerea lui polițiștii au tras mai multe focuri de armă.

Un individ în vârstă de 33 de ani din comuna Vetrișoaia, pripășit prin municipiul Tecuci, județul Galați, s-a apucat de rele. Acesta a intrat într-un bar din localitate și în momentul în care a sesizat că barmănița a rămas singură, a lovit-o. În momentul în care femeia a devenit inconștientă, a furat din sertarul casei de marcat o sumă de bani provenind de la aparatele de jocuri de noroc și un telefon mobil.

Imediat, agenții de pază, anunțați de femeia tâlhărită, au sesizat Poliția Municipiului Tecuci. Tâlharul a fost depistat ulterior de polițiștii gălățeni, cu ajutorul colegilor din cadrul Secției 4 de Poliție Rurală Huși, la Vetrișoaia, acolo unde se ascunsese.

Pentru prinderea și imobilizarea lui, polițiștii au fost obligați să folosească armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de armă.

„În urma investigațiilor, a fost identificată persoana suspectă de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 33 ani, din comuna Vetrișoaia, județul Vaslui. El a fost depistat pe raza localității de domiciliu, iar pentru imobilizarea lui s-a folosit armamentul din dotare fiind trase focuri de avertisment. A fost recuperat aproximativ 65% din prejudiciul creat. Bărbatul a fost condus la Poliția Municipiului Tecuci, unde în baza probelor administrate a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie”, a declarat comisar Ștefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați.

Femeia tâlhărită, care, de pe urma loviturii, acuza dureri la nivelul capului, a fost transportată la spitalul din Tecuci.

de Marian MOCANU Un vasluian, autor al unei tâlhării cu violență săvârșită în Tecuci, a fost depistat de polițiștii gălățeni tocmai la Vetrișoaia, de unde era originar. Individul a lovit și jefuit o barmaniță de la un bar din Tecuci, după care a fugit. Pentru reținerea lui polițiștii au tras mai multe focuri de armă. Un individ în vârstă de 33 de ani din comuna Vetrișoaia, pripășit prin municipiul Tecuci, județul Galați, s-a apucat de rele. Acesta a intrat într-un bar din localitate și în momentul în care a sesizat că barmănița a rămas singură, a lovit-o. În momentul în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: