Home » Social » Vasluiul sub lupă – El e „jmecher dă Bucale”!

Vasluiul sub lupă – El e „jmecher dă Bucale”!

de Marian MOCANU

Tupeul unora veniți de aiurea pe plaiurile vasluiene nu încetează să uimească. Este cazul posesorul unei mașini cu număr de București, care a găsit de cuviință să-și parcheze bolidul chiar pe o trecere de pietoni, la doi pași de Serviciul Eliberări Permise Auto.

Timp de zeci de minute, mașina în cauză a ocupat întreaga trecere de pietoni din fața unei societăți de asigurare de pe strada Traian din municipiul Vaslui. Probabil individul rămăsese fără asigurare obligatorie!

Ca să se „acopere”, posesorul bolidului a lăsat luminile de avarie aprinse, crezând că astfel va beneficia de indulgența polițiștilor. Din câte se pare, trucul a funcționat, niciun organ de control nebăgând în seamă autoturismul parcat complet neregulamentar.

de Marian MOCANU Tupeul unora veniți de aiurea pe plaiurile vasluiene nu încetează să uimească. Este cazul posesorul unei mașini cu număr de București, care a găsit de cuviință să-și parcheze bolidul chiar pe o trecere de pietoni, la doi pași de Serviciul Eliberări Permise Auto. Timp de zeci de minute, mașina în cauză a ocupat întreaga trecere de pietoni din fața unei societăți de asigurare de pe strada Traian din municipiul Vaslui. Probabil individul rămăsese fără asigurare obligatorie! Ca să se „acopere”, posesorul bolidului a lăsat luminile de avarie aprinse, crezând că astfel va beneficia de indulgența polițiștilor. Din…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 5.000 de dosare, revizuite de Casa de Pensii Vaslui. Pensiile recalculate au intrat în plată

de Dănuț CIOBANU  Un număr de 5.700 de pensionari ...

Primele serii de pensionari și salariați din județul Vaslui au început să plece la tratament balnear

Pensionarii și asigurații la sistemul public de pensii au ...

Val de sesizări la Garda de Mediu Vaslui, din cauza mirosului provocat de creșterea animalelor

Vasluienii au formulat, în ultima perioada, zeci de sesizări ...