Home » Monden » Cântărețul Mircea Rusu vrea să scape de DNA și-i bagă pe alții la înaintare

Cântărețul Mircea Rusu vrea să scape de DNA și-i bagă pe alții la înaintare

Cântărețul Mircea Rusu, care este și primar al unei comune din Mureș, încearcă să scape de pedeapsa ce îl paște aruncând din vină în grădina altora.

Trimis în judecată de DNA Mureș, în urmă cu un an, Mircea Rus, primarul comunei Band, cunoscut în lumea muzicală ca Mircea Rusu, este acuzat de abuz în serviciu în formă continuată, uz de fals în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Mai exact, în perioada 2009-2012, cântărețul de muzică folk ar fi acceptat, împreună cu viceprimarul din Band, să plătească unei firme de construcții din Iași sume cu mult mai mari decât ar fi trebuit pentru lucrările prestate. În total, oamenii legii au stabilit că prejudiciul s-ar ridica la 2.252.868 de lei.

Vrea să recupereze din prejudiciu

În încercarea de a recupera din această sumă, anchetatorii au pus sechestru pe mai multe clădiri ale firmei, însă, mai nou, edilul încearcă să facă același lucru. Recent, autorul imnului de campanie al PDL – “Omul bun și pomul copt” – le-a trimis magistraților ieșeni o cerere prin care solicită aprobarea executării silite a firmei respective.

Mircea Rusu cere ca reprezentanții companiei să returneze comunei Band exact suma pe care procurorii au stabilit-o ca prejudiciu. Probabil, artistul speră că dacă va reuși să pună la loc banii din buget ar putea beneficia de clemența judecătorilor și ar putea cere o pedeapsă mai mică sau, de ce nu, o achitare.

Sursa: libertatea.ro

Cântărețul Mircea Rusu, care este și primar al unei comune din Mureș, încearcă să scape de pedeapsa ce îl paște aruncând din vină în grădina altora. Trimis în judecată de DNA Mureș, în urmă cu un an, Mircea Rus, primarul comunei Band, cunoscut în lumea muzicală ca Mircea Rusu, este acuzat de abuz în serviciu în formă continuată, uz de fals în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată. Mai exact, în perioada 2009-2012, cântărețul de muzică folk ar fi acceptat, împreună cu viceprimarul din Band, să plătească unei firme de construcții din Iași sume…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: