Home » National » Steaua a fost învinsă de Partizan, scor 2-4, și a fost eliminată din Liga Campionilor

Steaua a fost învinsă de Partizan, scor 2-4, și a fost eliminată din Liga Campionilor

Echipa Steaua București a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formația sârbă Partizan Belgrad, în manșa secundă a turului trei preliminar al competiției, dar va evolua în play-off-ul Ligii Europa.

În tur, pe Arena Națională, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

Miercuri, golurile sârbilor au fost marcate de Babovici ‘8, Jevtovici ’60, A. Zivkovici ’69 și Trujici ’90+1, în timp ce pentru Steaua au înscris Muniru ’11 și Hamroun ’33.

1-0: Cojocaru nu s-a înțeles cu Papp la o centrare de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Babovici și acesta a înscrsi cu un șut simplu de la 11 metri.

1-1: Hamroun a centrat din partea dreaptă, defensiva sârbilor nu a reușit să respingă balonul și Muniru a înscris cu un șut în forță de la 14 metri.

1-2: Muniru a recuperat un balon în jumătatea adversă, i-a pasat lui Adi Popa, acesta a centrat în careu și Hamroun a marcat cu un șut plasat cu latul de la 12 metri.

În minutul 48, Papp a pierdut o minge în jumătatea proprie, iar Varela a comis fault în careu asupra lui Petrovici și a primit cartonașul roșu. Arbitrul Istvan Vad a dictat penalti, dar bulgarul Valeri Bojinov a șutat în bară.

2-2: Jevtovici a reușit egalarea cu un șut de la 25 de metri, dar mingea a fost deviată de Papp.

3-2: Oumaru i-a pasat în careu lui Andrija Zivkovici, iar acesta l-a driblat pe Alcenat și l-a învins pe Cojocaru cu un șut la colțul lung de la 10 metri.

4-2: Andrija Zivkovici a centrat din partea dreaptă și Trujici a înscris din 6 metri.

Partizan Belgrad: Z. Zivkovici – Vulicevici, Balazici, Fabricio, Petrovici – Brasanac, Jevtovici – Oumaru, Babovici (Trujici ’90), A. Zivkovici – Bojinov (Ilici ’60). Antrenor: Zoran Milinkovici.

Steaua București: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Toșca – Muniru, Breeveld (Tudorie ’72) – Ad. Popa, Hamroun (Iancu ’70), Chipciu (Guilherme ’51) – Tade. Director sportiv: Mirel Rădoi.

Cartonașe galbene: Trujici ’90+2, Babovici ’90+3 / Alcenat ’54, Hamroun ’56, Guilherme ’57, Breeveld ’61.

Cartonaș roșu: Varela ’48.

Arbitri: Istvan Vad (central) – Peter Berettyan, Laszlo Viszokai (asistenți) – Sándor Szabó (rezervă) – toți Ungaria.

Înainte de începerea meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria celor aproximativ de 2.000 de sârbi decedați în Războiul Croat de Independență.

Tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.00.

Sursa: mediafax.ro

Echipa Steaua București a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formația sârbă Partizan Belgrad, în manșa secundă a turului trei preliminar al competiției, dar va evolua în play-off-ul Ligii Europa. În tur, pe Arena Națională, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. Miercuri, golurile sârbilor au fost marcate de Babovici '8, Jevtovici '60, A. Zivkovici '69 și Trujici '90+1, în timp ce pentru Steaua au înscris Muniru '11 și Hamroun '33. 1-0: Cojocaru nu s-a înțeles cu Papp la o centrare de pe partea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: