Home » Social » Incendiu la o locuință din municipiul Huși

Incendiu la o locuință din municipiul Huși

de Marian MOCANU

O familie din municipiul Huși a rămas fără locuință. aceasta a fost mistuită de un incendiu cauzat de un scurtcircuit la un conductor de tensiune.

Joi, în jurul orelor 13, propietarii unei locuințe de pe strada George Coșbuc din municipiul Huși, au cerut ajutorul pompierilor, după ce un incendiu a izbuncit într-una din camere. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-a deplasat o autospecială de stins incendii cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Huși. Echipa de pompieri formată dintr-un ofițer, un maistru militar și șase subofițeri au avut nevoie de aproape o oră să stingă incendiul, care a distrus circa 20 mp de acoperiș din tablă pe asterială din lemn. Cauza probabilă care a condus la generarea acestui incendiu a fost un scurtcircuit electric la un conductor defect.

de Marian MOCANU O familie din municipiul Huși a rămas fără locuință. aceasta a fost mistuită de un incendiu cauzat de un scurtcircuit la un conductor de tensiune. Joi, în jurul orelor 13, propietarii unei locuințe de pe strada George Coșbuc din municipiul Huși, au cerut ajutorul pompierilor, după ce un incendiu a izbuncit într-una din camere. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-a deplasat o autospecială de stins incendii cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Huși. Echipa de pompieri formată dintr-un ofițer, un maistru militar și șase subofițeri au avut nevoie de aproape o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: