Home » Social » Bârladul sub lupă – Goală-pușcă, duios Mariana cerșea

Bârladul sub lupă – Goală-pușcă, duios Mariana cerșea

mariana_topless1Sătulă să se tot deghizeze în fel și chip pentru a-i impresiona pe bârlădenii de la care cerșește zilnic, vestita Mariana, sau Neagra – cum i se mai spune, s-a lepădat de peruci, rochii de mireasă și fuste de balerină, hotărând să intre în lumea vedetelor așa cum intră toate fetele cinstite și talentate: topless.

Inspirată de succesul Andreei Mantea, Laurei Cosoi sau al lui Laurette, Mariana Munteanu a profitat de temperaturile caniculare și s-a despuiat ziua în amiaza-mare, exact în centrul urbei. E greu de presupus cât a câștigat, dar e sigur că după câteva ore în care a defilat prin mulțimea oripilată, ducea victorioasă în mână o sticlă nou-nouță de prenadez. (S.M.)

Sătulă să se tot deghizeze în fel și chip pentru a-i impresiona pe bârlădenii de la care cerșește zilnic, vestita Mariana, sau Neagra - cum i se mai spune, s-a lepădat de peruci, rochii de mireasă și fuste de balerină, hotărând să intre în lumea vedetelor așa cum intră toate fetele cinstite și talentate: topless. Inspirată de succesul Andreei Mantea, Laurei Cosoi sau al lui Laurette, Mariana Munteanu a profitat de temperaturile caniculare și s-a despuiat ziua în amiaza-mare, exact în centrul urbei. E greu de presupus cât a câștigat, dar e sigur că după câteva ore în care a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. Ce subiecte aveti!

%d blogeri au apreciat: