Home » Administratie » Candidat surpriză la șefia Băii comunale – Consilierul municipal Daniel Buzamăt vrea să se facă bugetar

Candidat surpriză la șefia Băii comunale – Consilierul municipal Daniel Buzamăt vrea să se facă bugetar

de Simona MIHĂILĂ

Centrul de revitalizare corporală (fosta Baie comunală) și Cinematograful „Victoria” sunt vedetele acestei veri pe piața locală de locuri de muncă. Cu renovări care se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, cu dotări de ultimă generație, dar mai ales oferind perspectiva unor slujbe stabile, pe termen lung și la adăpostul sigur și cald al bugetului public, bătălia pentru ocuparea celor 14 posturi se anunță strânsă.

Dacă numărul final al concurenților se va ști abia după data de 14 august (termenul limită de înscriere), numele sonore nu au întârziat să apară. Și nu de oriunde, ci chiar din structurile de conducere ale urbei: consilierul municipal Daniel Buzamăt și-a depus dosarul pentru ocuparea funcției de șef al Centrului de revitalizare corporală.
„Da, e adevărat că mă interesează acest post. Nu vad niciun motiv pentru care nu mi-aș încerca șansa, mai ales că nu s-ar pune problema de incompatibilitate cu funcția de consilier local, întrucât nu aș fi funcționar public, ci aș face parte din rândul personalului contractual”, ne-a declarat Daniel Buzamăt. Consilierul a recunoscut că este posibil ca cele două probe ale concursului să-i dea bătaie de cap, întrucât bibliografia este foarte stufoasă: „Nu a fost prea încurajator când am văzut că am de studiat opt legi și 200 de pagini”.
Cu toate acestea, Buzamăt crede că, odată trecute probele examenului, postul de șef îi va veni mănușă. În afară de „voce și talent” cum s-ar spune, îl mai recomandă – susține el – îndelungata experiență în management.
„Am fost 17 ani șef de compartiment la Romtelecom, după care, director de bancă, iar acum lucrez în asigurări”, a întărit Daniel Buzamăt.
Despre atitudinea sa critică față de reabilitarea celor două obiective, atitudine care i se reproșează acum, consilierul explică: „Niciodată nu m-am opus reabilitării, ci doar creditului care s-a făcut. Sunt și acum de părere că nu este o soluție să te îndatorezi pe 25 de ani ca să faci aceste investiții. E foarte ușor să fii primar și să te lauzi că ai realizari împrumutându-te la bancă. Talentul unui primar este de a identifica surse prin alte mijloace, nu împrumutând bani”.
La centrul de revitalizare corporală au fost scoase la concurs cinci posturi de asistenți medicali kinetoterapeuți, un post de registrator medical, unul de muncitor necalificat, un post de administrator și unul de șef de serviciu. Concursul va avea loc pe 17 august (proba practică/ scrisă) iar pe 19 august, interviul.

de Simona MIHĂILĂ Centrul de revitalizare corporală (fosta Baie comunală) și Cinematograful "Victoria" sunt vedetele acestei veri pe piața locală de locuri de muncă. Cu renovări care se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, cu dotări de ultimă generație, dar mai ales oferind perspectiva unor slujbe stabile, pe termen lung și la adăpostul sigur și cald al bugetului public, bătălia pentru ocuparea celor 14 posturi se anunță strânsă. Dacă numărul final al concurenților se va ști abia după data de 14 august (termenul limită de înscriere), numele sonore nu au întârziat să apară. Și nu de oriunde, ci…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

4 comments

  1. “Niciodată nu m-am opus reabilitării, ci doar creditului care s-a făcut.
    Sunt și acum de părere că nu este o soluție să te îndatorezi pe 25 de
    ani ca să faci aceste investiții.”, zice domnul director de banca Buzamăt, actual lucrator in asigurari. Probabil ca nici asigurari nu e bine sa faci…site el mai bine…

  2. Mare bandit Buzamat,ai tu experienta !? ai plecat cu lutu-n cur din fiecare loc de munca,ca ai furat…nu de altceva,furi din burta de la ma-ta si tot cinstit te dai !?

  3. Rasplata si tainul pentru ingroparea PMP ?!