Home » Invatamant » Alexandru Ionașcu ”recidivează”!

Alexandru Ionașcu ”recidivează”!

de Răzvan CĂLIN

Unul dintre cei mai buni informaticieni din Bârlad, Alexandru Ionașcu – elev la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad, a obținut medalia de bronz la Concursul Național de Informatică InfoEducație.

Bârlădeanul Alexandru Ionașcu, elev la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” și una dintre marile speranțe ale IT-ului românesc, a reușit din nou o performanță de excepție: medalia de bronz la Concursul Național de Informatică Infoeducație 2015. Aflată la cea de a 22-ediție, Infoeducație este cel mai longeviv concurs de IT din România. Faza finală a ediției din acest an și-a desemnat câștigătorii în tabăra de vară din localitatea Galaciuc, județul Vrancea.

”Alex a fost unul din cei 35 de finaliști și în cele din urmă a reușit clasarea pe o poziție onorantă. Acest loc III este rezultatul seriozității sale și muncii asidue pe care a depus-o în permanență. În consecință, merită toate felicitările noastre și respectul pentru un tânăr foarte capabil”, ne-a declarat profesorul Vlad Giurcanu, cel care este cunoscut drept ”trainer”-ul geniilor în informatică de la Colegiul ”Codreanu”.

În primăvara acestui an, Alexandru Ionașcu a încântat juriul de la un alt puternic concurs internațional de profil – Infomatrix – unde a reușit să obțină medalia de aur cu aceeași aplicație cu care a participat și la Infoeducație, respectiv Noriy.NET.

de Răzvan CĂLIN Unul dintre cei mai buni informaticieni din Bârlad, Alexandru Ionașcu - elev la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad, a obținut medalia de bronz la Concursul Național de Informatică InfoEducație. Bârlădeanul Alexandru Ionașcu, elev la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” și una dintre marile speranțe ale IT-ului românesc, a reușit din nou o performanță de excepție: medalia de bronz la Concursul Național de Informatică Infoeducație 2015. Aflată la cea de a 22-ediție, Infoeducație este cel mai longeviv concurs de IT din România. Faza finală a ediției din acest an și-a desemnat câștigătorii în tabăra de vară…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: