Home » Administratie » Oricum ai da-o, tot nu-i bine!

Oricum ai da-o, tot nu-i bine!

Inundați de bălării și de gunoaie, barlădenii arată cu degetul spre autorități, dar ei nu-și găsesc nicio vina.

Balarii tunse 2Își petrec timpul cu spartul semințelor, cu bătutul mingii și cu plimbatul cățeilor, dar uită că au și obligații. Locatarii Balarii tunsecatorva  blocuri de pe strada Vasile Pârvan nr. 4 (zona Casei Sturdza) nu mai sunt organizați în nicio asociație de proprietari, optând pentru desființarea ei în urmă cu mulți ani, considerând-o inutilă. De atunci, nu mai sunt reprezentați de nimeni in fata autoritatilor locale atunci când apar probleme precum toaletarea și igienizarea spațiilor verzi. Serviciul Spații Verzi din cadrul primăriei bârlădene își face simțită prezența în zonă de cateva ori pe an, însă problema este alta: cat este de normal ca banul public sa fie cheltuit din cauză ca o mână de oameni sunt certați cu bunul-simt? Este normal ca pentru lipsa de educatie si pentru nepasarea câtorva să plătim noi toți?
Zilele trecute, au fost detașați în zonă muncitori angajați la Spații Verzi, care au tuns iarba dar și bălăriile de aproape doi metri.  O „gospodina” s-a oprit din mancat seminte si s-a apucat să-i critice pe muncitori ca au tuns prea mult iarba în spatele blocului.  Deci, cum ai da-o, tot nu-i bine!

In schimb, gospodina noastra nu s-a mai suparat pe nimeni atunci cand, la o saptamana de la acest mare „necaz” pricinuit de angajatii de la Spatii verzi, gunoaiele erau la loc. (Mihaela NICULESCU)

Inundați de bălării și de gunoaie, barlădenii arată cu degetul spre autorități, dar ei nu-și găsesc nicio vina. Își petrec timpul cu spartul semințelor, cu bătutul mingii și cu plimbatul cățeilor, dar uită că au și obligații. Locatarii catorva  blocuri de pe strada Vasile Pârvan nr. 4 (zona Casei Sturdza) nu mai sunt organizați în nicio asociație de proprietari, optând pentru desființarea ei în urmă cu mulți ani, considerând-o inutilă. De atunci, nu mai sunt reprezentați de nimeni in fata autoritatilor locale atunci când apar probleme precum toaletarea și igienizarea spațiilor verzi. Serviciul Spații Verzi din cadrul primăriei bârlădene își…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: