Home » Justitie » ITM Vaslui a finalizat ancheta! Degetul buclucaș nu are stăpân.

ITM Vaslui a finalizat ancheta! Degetul buclucaș nu are stăpân.

de Răzvan CĂLIN

Inspectorii ITM au ajuns la concluzia că toți angajații Safir SRL au degetele întregi și nici nu a fost înregistrat vreun accident de muncă la această firmă.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a definitivat ancheta efectuată în cazul degetului de om descoperit într-o pungă de carne tocată. Practic, ancheta inspectorilor de muncă a vizat strict SC Safir SRL, firma care a produs punga de carne tocată în care o familie din Bârlad susține că a descoperit o bucată dintr-un degete de om.

Așa cum se anticipase încă din momentul declanșării cercetărilor, rezultatul anchetei celor de la ITM nu a avut darul de a face lumină în acest caz controversat. Dimpotrivă, putem spune că situația  este la fel de ambiguă ca și până acum.

”Am verificat tot ceea ce înseamnă personal, atât persoanele care acum nu mai sunt angajații firmei respective. Din toate verificările noastre a reieșit clar că nu a fost nici un accident de muncă. Tot ceea ce înseamnă personal care deservește întreg fluxul tehnologic a fost cercetat cu mare atenție. Rămâne ca celelalte instituții, mai ales poliția, să identifice cui aparține acea bucată de deget și cum a ajuns acolo. Tot ceea ce a ținut de noi am făcut”, ne-a declarat Gheorghe Chirvase, inspectorul – șef al ITM Vaslui.

Într-adevăr, se poate spune că în momentul de față mingea este în curtea poliției, aceasta fiind instituția care poate face cu adevărat lumină în acest caz. În principal, misiunea anchetatorilor vizează identificarea persoanei care și-a ”pierdut” o falangă și, automat, cum de această bucată de deget a ajuns în punga cu carne tocată de pasăre. Totul depinde de probele prelevate și de rezultatele testelor ADN.

Reamintim că în cursul zilei de vineri, 7 august, când familia Epure (asistați social) au ridicat de la Cantina de ajutor social câteva pungi cu carne tocată de pasăre, produse de SC Safir SRL. Duminică dimineață, Ion Epure – capul familiei, a desfăcut pungile și a răsturnat carnea în lighean cu intenția de a face cârnați. Numai că atunci a fost momentul când, spre groaza sa și a celorlalți membri ai familie, a descoperit că în carnea tocată se afla un deget de om, spune el. Mai exact o falangă cu tot unghia degetului. Oripilați, oamenii au sesizat totul la poliție, nu înainte însă de a fotografia degetul de om zăcând în ligheanul cu carne tocată.

de Răzvan CĂLIN Inspectorii ITM au ajuns la concluzia că toți angajații Safir SRL au degetele întregi și nici nu a fost înregistrat vreun accident de muncă la această firmă. Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a definitivat ancheta efectuată în cazul degetului de om descoperit într-o pungă de carne tocată. Practic, ancheta inspectorilor de muncă a vizat strict SC Safir SRL, firma care a produs punga de carne tocată în care o familie din Bârlad susține că a descoperit o bucată dintr-un degete de om. Așa cum se anticipase încă din momentul declanșării cercetărilor, rezultatul anchetei celor de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

3 comments

  1. Pai cum sa aiva stapan ? Face-ti carne tocata din cal ,gaina ,porc si om. Ce-i asa greu de inteles, cine stie de cand e mort stapanul degetului =))))

  2. apel catre primarie.reparati trotuarele de la lidl gradina catre balci pe stanga si dreapta . va laudati cu incasari record in acea perioada dar nu plantati macar un copac in acea zona.rog admin. sa nu stearga apelul si sa fiu sprijinit in replantarea de copaci in locurile goale din trotuarele acelei zone.

  3. La spital ați căutat?(la urgențe)

%d blogeri au apreciat: