Home » Justitie » Vehicule de lux radiate din circulație, descoperite la Albița

Vehicule de lux radiate din circulație, descoperite la Albița

de Marian MOCANU

Ziua de 13 a fost cu ghinion pentru doi moldoveni. Cei doi s-au ales cu dosar penal după ce au fost descoperiți de polițiști de frontieră vasluieni conducând autoturisme radiate din circulație de autoritățile germane.

În jurul orei 04.30, în Punctul de trecere a frontierei Albița, Ion D., în vârstă de 35 de ani, având dublă cetățenie, portugheză și moldovenească, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de ieșire din țară. El conducea un autoturism marca Toyota Corolla Verso, de culoare gri, an de fabricatie 2007, înmatriculat în Germania.

În aceeași zi, în jurul orei 22.00, în același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a ieși din țară, și moldoveanul Iurie E., în vârstă de 50 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, model E200, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la valabilitatea înmatriculării autoturismelor, s-au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor s-a constatat că ambele autoturisme figurează în bazele de date ca radiate din circulație de autoritățile din Germania în data de 05.08.2015, respectiv, 01.06.2015.

Cei doi moldoveni s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

de Marian MOCANU Ziua de 13 a fost cu ghinion pentru doi moldoveni. Cei doi s-au ales cu dosar penal după ce au fost descoperiți de polițiști de frontieră vasluieni conducând autoturisme radiate din circulație de autoritățile germane. În jurul orei 04.30, în Punctul de trecere a frontierei Albița, Ion D., în vârstă de 35 de ani, având dublă cetățenie, portugheză și moldovenească, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de ieșire din țară. El conducea un autoturism marca Toyota Corolla Verso, de culoare gri, an de fabricatie 2007, înmatriculat în Germania. În aceeași zi, în jurul orei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: