Home » Sanatate » Copil intoxicat cu pastile pentru rahitism!

Copil intoxicat cu pastile pentru rahitism!

de Răzvan CĂLIN

Un băiat în vârstă de numai un an a înghițit accidental mai multe pastile cu rahitism, dar a fost observat imediat de părinți care l-au adus de urgență la spital unde a primit îngrijirile de rigoare.

Un băiețel în vârstă de numai un an, din București, a fost cât pe ce să-și piardă viața după ce a înghițit accidental câteva pastile. Totul s-a petrecut duminică, 16 august, în jurul orei 16. Copilașul se afla în Bârlad, împreună cu părinții săi, într-o vizită la niște rude.

”Se pare că la un moment dat, copilașul a dat peste niște pastile de rahitism, care, întâmplător, erau puse undeva la îndemâna sa. În consecință, a ingerat câteva pastile de acestea. Norocul său a fost că părinții s-au sesizat la timp că micuțul a înghițit așa ceva și au venit de urgență la spital”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad.

Copilului i s-au făcut imediat spălături gastrice, astfel încât a fost evitată o situație extrem de periculoasă pentru sănătatea sa. Întrucât starea de sănătate a copilului a evoluat, ulterior, bine, s-a decis că nu se impune internarea sa, fiind redat în grija părinților săi, care la rândul lor au tras o spaimă bună.

de Răzvan CĂLIN Un băiat în vârstă de numai un an a înghițit accidental mai multe pastile cu rahitism, dar a fost observat imediat de părinți care l-au adus de urgență la spital unde a primit îngrijirile de rigoare. Un băiețel în vârstă de numai un an, din București, a fost cât pe ce să-și piardă viața după ce a înghițit accidental câteva pastile. Totul s-a petrecut duminică, 16 august, în jurul orei 16. Copilașul se afla în Bârlad, împreună cu părinții săi, într-o vizită la niște rude. ”Se pare că la un moment dat, copilașul a dat peste niște…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin