Home » Sanatate » Copil intoxicat cu pastile pentru rahitism!

Copil intoxicat cu pastile pentru rahitism!

de Răzvan CĂLIN

Un băiat în vârstă de numai un an a înghițit accidental mai multe pastile cu rahitism, dar a fost observat imediat de părinți care l-au adus de urgență la spital unde a primit îngrijirile de rigoare.

Un băiețel în vârstă de numai un an, din București, a fost cât pe ce să-și piardă viața după ce a înghițit accidental câteva pastile. Totul s-a petrecut duminică, 16 august, în jurul orei 16. Copilașul se afla în Bârlad, împreună cu părinții săi, într-o vizită la niște rude.

”Se pare că la un moment dat, copilașul a dat peste niște pastile de rahitism, care, întâmplător, erau puse undeva la îndemâna sa. În consecință, a ingerat câteva pastile de acestea. Norocul său a fost că părinții s-au sesizat la timp că micuțul a înghițit așa ceva și au venit de urgență la spital”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad.

Copilului i s-au făcut imediat spălături gastrice, astfel încât a fost evitată o situație extrem de periculoasă pentru sănătatea sa. Întrucât starea de sănătate a copilului a evoluat, ulterior, bine, s-a decis că nu se impune internarea sa, fiind redat în grija părinților săi, care la rândul lor au tras o spaimă bună.

de Răzvan CĂLIN Un băiat în vârstă de numai un an a înghițit accidental mai multe pastile cu rahitism, dar a fost observat imediat de părinți care l-au adus de urgență la spital unde a primit îngrijirile de rigoare. Un băiețel în vârstă de numai un an, din București, a fost cât pe ce să-și piardă viața după ce a înghițit accidental câteva pastile. Totul s-a petrecut duminică, 16 august, în jurul orei 16. Copilașul se afla în Bârlad, împreună cu părinții săi, într-o vizită la niște rude. ”Se pare că la un moment dat, copilașul a dat peste niște…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Ana Rinder: 95% din intervențiile în domeniul urologic vor fi făcute la Spitalul de Urgență Vaslui

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui susține că ...

400.000 de lei pentru serviciul urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Persoanele care suferă de dureri din cauza calculilor renali ...

Vizitarea pacienților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, interzisă până la 15 iunie

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a prelungit  sistarea ...