Home » Sanatate » A încercat să se sinucidă, după care a fugit din spital!

A încercat să se sinucidă, după care a fugit din spital!

de Răzvan CĂLIN

O fată de 18 ani, însărcinată, a vrut să se sinucidă înghițind mai multe medicamente. Adusă la Spitalul Bârlad, la UPU, tânăra a plecat din staționar fără avizul medicilor.

Asistenta spitalSîmbătă, 15 august, medicii de la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad s-au confruntat cu un caz ceva mai puțin obișnuit. La primele ore ale dimineții (undeva în jurul orei 6), la UPU s-a prezentat o tânără în vârstă de 18 ani, din Murgeni, care acuza dureri abdominale.

”A fost consultată imediat, după care a beneficiat de investigații medicale inclusiv în Secția de obstetrică ginecologie. S-a constatat că avea o sarcină de 32 de săptămâni. După care, tânăra a fost trimisă acasă întrucât nu se impunea internarea sa”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Numai că, în aceeași zi, dar undeva în jurul orei 18, tânăra mamă ajunge iarăși la spital. De această dată este adusă cu un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad pentru că a încercat să-și ia viața înghițind mai multe pastile. După ce i s-au acordat îngrijirile de rigoare, tânăra a fost cazată pe un pat din staționarul spitalului. Însă, câteva minute mai târziu, când medicii au vrut să vadă cum se mai simte tânăra, au constatat că aceasta nu mai era. Pur și simplu, tânăra mamă a plecat din spital fără a avea avizul medicilor. Nu se știe ce anume a împins-o pe gravidă să plece atât de repede din spital. Însă, conform istoricului său medical, fata este la cea de a doua sarcină, prima fiind înregistrată pe când avea doar 17 ani.

de Răzvan CĂLIN O fată de 18 ani, însărcinată, a vrut să se sinucidă înghițind mai multe medicamente. Adusă la Spitalul Bârlad, la UPU, tânăra a plecat din staționar fără avizul medicilor. Sîmbătă, 15 august, medicii de la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad s-au confruntat cu un caz ceva mai puțin obișnuit. La primele ore ale dimineții (undeva în jurul orei 6), la UPU s-a prezentat o tânără în vârstă de 18 ani, din Murgeni, care acuza dureri abdominale. ”A fost consultată imediat, după care a beneficiat de investigații medicale inclusiv în Secția de obstetrică ginecologie. S-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: