Home » Monden » Vândută pentru o datorie de 2.000 de lei! O puștoaică de numai 14 ani de la o casă de copii a fost, timp de un an, captivă în iadul traficanților de carne vie

Vândută pentru o datorie de 2.000 de lei! O puștoaică de numai 14 ani de la o casă de copii a fost, timp de un an, captivă în iadul traficanților de carne vie

Cu speranțele ucise între pereții camerei orfelinatului în care părinții au abandonat-o, o fată de numai 14 ani din Constanța a încercat, așa cum a crezut ea că e mai bine, să forțeze mâna destinului și să-și ia viața în propriile mâini. Fără să realizeze, pasul nesigur pe care l-a făcut în necunocut a transformat-o în sclava sexuală a unor traficanți de carne vie, care au vândut-o între ei pentru 2.000 de lei. 

Uitată de mică în grija statului, Marina a ajuns la vârsta viselor ce răscolesc sufletul și sentimentele oricărei puștoaice care încearcă să-și zugrăvească cumva viitorul în culori vii. Portița spre lumea pe care ea o considera “liberă” și în care și-ar fi putut găsi alesul pentru o iubire curată, adolescentină, a fost internetul.

Acolo, în spațiul virtual, Marina și-a dezgolit sufletul și și-a pus viața în mâinile unui individ perfid, deosebit de periculos, care a reușit să o ademenească în bârlogul său.

Jurămintele de dragoste făcute de la distanță s-au stins repede în foșnet murdar de bani și băiatul brunet de Ferentari i-a făcut fetei o propunere dură: să-și vândă nurii pentru a acoperi o datorie mare făcută la niște cămătari care, chipurile, îl amenințaseră cu moartea.

Coșmarul din spatele idilei

Fata l-a crezut și, câteva săptămâni, noapte de noapte, s-a rezemat de bordurile de la Gara de Nord, zonă sordidă din care amatorii de sex tarifat o “culegeau” pentru o hârjoană de câțiva zeci de lei. Când a crezut că banii făcuți cu trupul său transformat în jucărie sexuală de sute de bărbați au acoperit datoria la interlopi, Marina și-a rugat iubitul să-i ofere viața promisă.

Oglinda mincinoasă în care individul își arătase chipul până atunci s-a făcut țăndări și crudul adevăr a ieșit la iveală. Adolescenta credulă fusese deja vândută, fără ca ea să aibă habar, unui alt proxenet.

Sufletul ei, viața ei au fost cântărite într‑o balanță strâmbă și nedreaptă, iar răsplata vânzătorului abject a fost de vreo 2.000 de lei! Banii pe care fata îi aducea acasă treceau prin mâinile așa-zisului iubit, dar se opreau la adevăratul cap al rețelei, un anume “Șarpe”, care devenise stăpânul ei absolut.

Robia zilnică s-a întins pe durata unui an, timp în care puștoaica a pierdut numărul bărbaților care au siluit-o. Un client a ajutat-o să fugă, dar adolescenta s-a întors la centru doar pentru a obține o procură care să o ajute să iasă din țară, să fugă în Grecia, departe de infernul în care a fost aruncată de așazisul iubit care i-a furat visele și i-a evaluat destinul la câteva bancnote.

Sursa: libertatea.ro

Cu speranțele ucise între pereții camerei orfelinatului în care părinții au abandonat-o, o fată de numai 14 ani din Constanța a încercat, așa cum a crezut ea că e mai bine, să forțeze mâna destinului și să-și ia viața în propriile mâini. Fără să realizeze, pasul nesigur pe care l-a făcut în necunocut a transformat-o în sclava sexuală a unor traficanți de carne vie, care au vândut-o între ei pentru 2.000 de lei.  Uitată de mică în grija statului, Marina a ajuns la vârsta viselor ce răscolesc sufletul și sentimentele oricărei puștoaice care încearcă să-și zugrăvească cumva viitorul în culori…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile