Home » World » Vladimir Putin a făcut o vizită în Crimeea: "Criminalul se întoarce mereu la scena crimei"

Vladimir Putin a făcut o vizită în Crimeea: "Criminalul se întoarce mereu la scena crimei"

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a efectuat luni o vizită în Crimeea, cu ocazia unei întâlniri a membrilor Consiliului de Stat organizată pe tema dezvoltării turismului în Rusia, informează site-ul agenției de presă ucrainene Unian. 

Evenimentul a avut loc luni în orașul Ialta, din sudul Crimeei, și a fost prezidat de Vladimir Putin, ocazie cu care a vizitat și regiunea anexată Rusiei în 2014.

“Prioritățile acestui eveniment constau în dezvoltarea turismului intern perceput ca un catalizator pentru dezvoltarea socio-economică a regiunilor din Rusia și, în special, a Crimeei”, se precizează într-un comunicat al serviciului de presă al Kremlinului.

Refat Ciubarov, liderul mișcării naționale din Ucraina a Tătarilor din Crimeea, a criticat vizita liderului rus pe pagina sa de Facebook.

“Criminalul se întoarce mereu la scena crimei”, a declarat Ciubarov.

Potrivit agenției de presă ucrainene Unian, lucrările de construcție a unui pod peste strâmtoarea Kerci au început, pod care va face legătura între Rusia continentală și Peninsula Crimeea.

În urma protestelor din 2014, Crimeea a primit statutul de regiune autonomă, devenind independentă față de Ucraina, după organizarea referendumului din 16 februarie 2014, fiind ulterior anexată Rusiei pe 16 martie 2014.

Sursa: mediafax.ro

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a efectuat luni o vizită în Crimeea, cu ocazia unei întâlniri a membrilor Consiliului de Stat organizată pe tema dezvoltării turismului în Rusia, informează site-ul agenției de presă ucrainene Unian.  Evenimentul a avut loc luni în orașul Ialta, din sudul Crimeei, și a fost prezidat de Vladimir Putin, ocazie cu care a vizitat și regiunea anexată Rusiei în 2014. "Prioritățile acestui eveniment constau în dezvoltarea turismului intern perceput ca un catalizator pentru dezvoltarea socio-economică a regiunilor din Rusia și, în special, a Crimeei", se precizează într-un comunicat al serviciului de presă al Kremlinului. Refat Ciubarov, liderul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Decizie oficiala: Landurile germane nu mai vor noi inmatriculari de automobile pe benzina si motorina, incepand cu anul 2030

Landurile germane nu vor sa mai permita noi inmatriculari ...

REFERENDUMUL din Ungaria privind cotele de imigranți, INVALID / Viktor Orban a anunțat că va înainta Parlamentului o propunere de amendament constituțional

Biroul Național Electoral (NVI) din Ungaria a anunțat oficial ...

The New York Times anunță că o susține pe Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din SUA

Cotidianul The New York Times anunță că o susține ...