Home » Justitie » Moldovean, prins la vama Albița cu permis de conducere fals

Moldovean, prins la vama Albița cu permis de conducere fals

de Marian MOCANU

Polițiștii de frontieră vasluieni au descoperit un moldovean care conducea un autoturism marca Chrysler, uzând de un permis de conducere fals. Moldoveanul, în vârstă de 41 de ani și-a procurat permisul de conducere încă din anul 2012, din Italia, de la un conațional, contra sumei de 300 euro. Falsul șofer s-a ales cu dosar penal pentru uz de fals.

Încă o persoană care se folosea de acte false pentru a conduce a fost descoperită de polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui. Luni, 17 august, în jurul orelor 19.30, pe sensul de intrare în țară dinspre Republica Moldova, s-a prezentat Radu T., în vârstă de 41 de ani, cu cetățenie moldovenească, pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei. Acesta era la volanul unui autoturism marca Chrysler, model Voyager.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră de către Radu T., polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. Cu această ocazie s-a constatat că respectivul permis de conducere nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals. Moldoveanul a declarat că a procurat permisul de conducere în anul 2012, din Italia, de la un conațional, contra sumei de 300 euro. De atunci, acesta a uzat de permisul de conducere, fără ca vreo autoritate din țara vecină să sesizeze falsul.

Polițiștii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.

de Marian MOCANU Polițiștii de frontieră vasluieni au descoperit un moldovean care conducea un autoturism marca Chrysler, uzând de un permis de conducere fals. Moldoveanul, în vârstă de 41 de ani și-a procurat permisul de conducere încă din anul 2012, din Italia, de la un conațional, contra sumei de 300 euro. Falsul șofer s-a ales cu dosar penal pentru uz de fals. Încă o persoană care se folosea de acte false pentru a conduce a fost descoperită de polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui. Luni, 17 august, în jurul orelor 19.30, pe sensul de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: