Home » Justitie » Dosare penale pentru doi tineri după ce au încălcat normele rutiere

Dosare penale pentru doi tineri după ce au încălcat normele rutiere

de Roxana NĂSTASĂ

Doi tineri s-au ales cu dosare penale după ce au încălcat normele rutiere. În noaptea de 16 spre 17 august, polițiștii Biroului Rutier Vaslui, efectuând serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, au identificat un conducător auto care se deplasa cu autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui cu viteza de 133 km/h, viteză înregistrată de aparatul radar. Polițiștii l-au oprit regulamentar pe conducătorul auto și l-au identificat ca fiind Alin P., un tânăr de 22 ani, domiciliat în comuna Muntenii de Sus.

În urma verificării acestuia în baza de date privind deținătorii de permise auto s-a constatat faptul că tânărul conducea autoturismul având perioada de valabilitate a autorizației provizorii de circulație expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot cu dosar penal s-a ales și un tânăr, de 26 de ani, din comuna Zorleni. Cosmin D. a fost depistat de polițiști când se deplasa cu autoturismul pe D.C. 54, pe raza comunei Dodești, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Testarea tânărului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

de Roxana NĂSTASĂ Doi tineri s-au ales cu dosare penale după ce au încălcat normele rutiere. În noaptea de 16 spre 17 august, polițiștii Biroului Rutier Vaslui, efectuând serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, au identificat un conducător auto care se deplasa cu autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui cu viteza de 133 km/h, viteză înregistrată de aparatul radar. Polițiștii l-au oprit regulamentar pe conducătorul auto și l-au identificat ca fiind Alin P., un tânăr de 22 ani, domiciliat în comuna Muntenii de Sus. În urma verificării acestuia în baza de date privind deținătorii de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: