Home » Invatamant » Tot mai mulți elevi se înscriu la modulul gimnazial de la LMK

Tot mai mulți elevi se înscriu la modulul gimnazial de la LMK

de Roxana NĂSTASĂ

Cunoscut ca un liceu de elită din județ, Liceul „Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui atrage tot mai mulți elevi. Așa se face că la modulul gimnazial, unde anul trecut a fost organizată o singură clasă, dar au fost înscriși 48 de elevi, anul acesta cererea este și mai mare.

Tot mai mulți sunt cei care, văzând prestigiul liceului, își înscriu copiii în clasa a V-a acolo. Potrivit directorului unității de învățământ, anul acesta s-au înscris 63 de copii, de această dată fiind organizate două clase având în vedere adresabilitatea.
„Anul acesta ne-am propus două clase. Înscrierile s-au finalizat pe 31 iulie și s-au înscris 63 de copii. Anul trecut am organizat testare și din 48 de înscriși doar 30 au rămas, cât pentru o clasă. Anul acesta nu mai organizăm testare. Am făcut două clase, sunt cu trei elevi mai mult dar e posibil ca unii dintre ei să rămână la școlile lor, și chiar dacă nu rămân, tot e bine așa”, ne-a declarat Cătălin Ignat, directorul liceului.

de Roxana NĂSTASĂ Cunoscut ca un liceu de elită din județ, Liceul „Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui atrage tot mai mulți elevi. Așa se face că la modulul gimnazial, unde anul trecut a fost organizată o singură clasă, dar au fost înscriși 48 de elevi, anul acesta cererea este și mai mare. Tot mai mulți sunt cei care, văzând prestigiul liceului, își înscriu copiii în clasa a V-a acolo. Potrivit directorului unității de învățământ, anul acesta s-au înscris 63 de copii, de această dată fiind organizate două clase având în vedere adresabilitatea. „Anul acesta ne-am propus două clase. Înscrierile s-au finalizat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Doamne, LMK s-a transformat în şcoală gimnazială???? Mai degrabă, acum au conştientizat căprofesorii nu fac faţă- ca pregătire- liceului!!!

%d blogeri au apreciat: