Home » Sanatate » Ziua Porților Deschise la Spitalul Bârlad!

Ziua Porților Deschise la Spitalul Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Acțiunea se va derula în toată țară pe 22 august, la recomandarea Ministerului Sănătății și se vrea a fi o metodă de ameliorare a relațiilor dintre unitățile spitalicești și comunitate.

Pe 22 august, Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad își va deschide larg porțile pentru toți cei care vor dori să vadă cum funcționează unitatea. Este vorba despre o acțiune care se va derula în întreaga țară, la recomandarea Ministerului Sănătății și în toate unitățile spitalicești.

”Ministerul Sănătății a observat că majoritatea sesizările care vin pe adresa ministerului sunt ca urmare a unei deficiențe de comunicare între personalul medical și pacienți, aparținători și mass-media. În consecință, ministerul de resort a sugerat ca în data de 22 august spitalele să organizeze o zi a porților deschise. Fiecare spital urmează să se pregătească cât mai bine pentru acest eveniment”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

El ne-a mai spus că intervalul orar în care spitalul va putea fi vizitat urmează a fi hotărât de conducere și va fi anunțat pe site-ul unității.

de Răzvan CĂLIN Acțiunea se va derula în toată țară pe 22 august, la recomandarea Ministerului Sănătății și se vrea a fi o metodă de ameliorare a relațiilor dintre unitățile spitalicești și comunitate. Pe 22 august, Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad își va deschide larg porțile pentru toți cei care vor dori să vadă cum funcționează unitatea. Este vorba despre o acțiune care se va derula în întreaga țară, la recomandarea Ministerului Sănătății și în toate unitățile spitalicești. ”Ministerul Sănătății a observat că majoritatea sesizările care vin pe adresa ministerului sunt ca urmare a unei deficiențe de comunicare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: