Home » Monden » Gloanțe oarbe pentru Pistol! În așteptarea «ciolanului» de la PRO TV, ciugulește firimituri de la Antena 1

Gloanțe oarbe pentru Pistol! În așteptarea «ciolanului» de la PRO TV, ciugulește firimituri de la Antena 1

Gina Pistol a trecut prin toate castingurile de la PRO TV. Fără un rezultat și pusă pe bară, dar cu speranța intactă și nevoia de bani stringentă, blonda a acceptat să fie simplu concurent într-o emisiune a rivalilor de la Antena 1. 
Gina Pistol a fost pe val câteva luni, atât cât au durat cele două proiecte ale trustului PRO, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și “Ferma vedetelor”. Însă odată ce a căzut cortina, blonda a ajuns să trăiască din… bani mărunți.

Efort de câteva sute de euro

O soluție de compromis, din moment ce situația sa financiară nu este prea roz. Astfel că după ce a rupt ușile pe la toate castingurile realizate de PRO TV pentru grila de vară și cea de toamnă, fără succes însă, Ginuța nu a spus “nu” primei oferte venite, culmea, chiar de la postul concurent Antena 1, acolo de unde a mai fost dată o dată afară, atunci când “Serviciul Român de Comedie”, unde avea și ea un rol, sub comanda lui Toni Grecu, a zburat din grilă .
Fostul “Iepuraș” Playboy a filmat însă un singur episod al emisiunii “Poftiți de vă iubiți”, ce se va difuza din toamnă, în cadrul căreia nea Mărin alături de alte vedete vor pune la cale nunta perfectă pentru cupluri fără posibilități materiale, ce-și doresc să formeze o familie.
Cu gloanțe oarbe pe țeavă, Pistol va încasa un onorariu destul de modest, în jur de 500 de euro, în comparație cu sumele primite de la PRO TV, în urmă doar cu câteva luni.

Iubitul are și el probleme cu banii

Aflat sub control judiciar și cu conturile blocate ca inculpat într-un dosar de retrocedări ilegale, Alin Cocoș, iubitul Ginuței, nu o duce nici el prea bine din punct de vedere financiar.
Astfel că Pistol este nevoită să-și asume, oarecum, în acest moment și rolul de bărbat în casă, așa că orice job este bine-venit.
Sursa: libertatea.ro

Gina Pistol a trecut prin toate castingurile de la PRO TV. Fără un rezultat și pusă pe bară, dar cu speranța intactă și nevoia de bani stringentă, blonda a acceptat să fie simplu concurent într-o emisiune a rivalilor de la Antena 1.  Gina Pistol a fost pe val câteva luni, atât cât au durat cele două proiecte ale trustului PRO, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și “Ferma vedetelor”. Însă odată ce a căzut cortina, blonda a ajuns să trăiască din... bani mărunți. Efort de câteva sute de euro O soluție de compromis, din moment ce situația sa financiară nu este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: