Home » Social » Meci dificil în deplasare la Petroșani!

Meci dificil în deplasare la Petroșani!

de Răzvan CĂLIN

RC Bârlad va juca în deplasare contra celor de la CS Știința Petroșani.

Sâmbătă, 22 august, de la ora 10, echipa de rugby RC Bârlad va întâlni în deplasare pe CS Știința Petroșani, meciul făcând parte din cea de a doua etapă a returului campionatului Diviziei Naționale de Seniori. Partida se anunță a fi una destul de dificilă pentru rugbiștii bârlădeni, atât prin prisma adversarului incomod, cât și din perspectiva eșecului dur pe  care l-au înregistrat în urmă cu o etapă, când au fost învinși de o manieră categorică de CS Năvodari cu scorul de 62 – 36.

”Trebuie să lucrăm în primul rând la moralul jucătorilor care, trebuie să admitem, nu este unul foarte bun. Înfrângerea de sâmbăta trecută a fost ca un duș foarte rece, iar impactul acestui eșec încă se mai resimte. Oricum, sper să-i remontez pe băieți până la ora meciului de la Petroșani. Până la urmă, ăsta e sportul, mai câștigi, dar mai și pierzi. Însă, eu am convingerea că vom trece cu bine și peste acest hop”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

de Răzvan CĂLIN RC Bârlad va juca în deplasare contra celor de la CS Știința Petroșani. Sâmbătă, 22 august, de la ora 10, echipa de rugby RC Bârlad va întâlni în deplasare pe CS Știința Petroșani, meciul făcând parte din cea de a doua etapă a returului campionatului Diviziei Naționale de Seniori. Partida se anunță a fi una destul de dificilă pentru rugbiștii bârlădeni, atât prin prisma adversarului incomod, cât și din perspectiva eșecului dur pe  care l-au înregistrat în urmă cu o etapă, când au fost învinși de o manieră categorică de CS Năvodari cu scorul de 62 -…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: