Home » Business » Șoferul Uber care câștigă 250.000 dolari pe an din vânzarea bijuteriilor sale în taxi

Șoferul Uber care câștigă 250.000 dolari pe an din vânzarea bijuteriilor sale în taxi

„Este o modalitate genială să-ți începi o afacere în această perioadă, în special deoarece nimeni nu o face”, spune Gavin Escolar, un filipinez care a emigrat în SUA și câștigă mai bine de un sfert de milion de dolari pe an vânzând într-un taxi bijuteriile pe care le creează. 

Iată că această idee de afacere neconvențională a unui șofer de taxi din cadrul serviciului Uber a prins la publicul din San Francisco. Este ceva normal să vezi expuse în mașină pe care o conduce bijuterii prețioase precum cercei cu diamante sau brățări cu smarald. Iar din torpedou nu lipsesc niciodată cataloagele glossy unde pasagerii pot vedea întreaga colecție de bijuterii Gavin Escolar.

„Nu sunteți în mașina lui Gavin. Vă aflați în showroom-ul său mobil”, le spune el pasagerilor săi, potrivit Forbes.com. El este un antreprenor care, în efortul său de a-și vinde bijuteriile destul de scumpe, folosește platforma de taxi pentru a-și promova produsele pe care le realizează ca artist bijutier.

„Ce metodă mai bună aș putea folosi în cel mai scump și bogat oraș din țară decât să le arăt oamenilor bijuteriile mele scumpe. Dacă îți permiți un Uber, îți permiți și o bijuterie de 100 de dolari marca Gavin Escolar”, spune bărbatul, citat de publicația Quartz.

Astfel, afacerea sa cu bijuterii a explodat. El și-a crescut și flota ajungând să coordoneze nouă șoferi care toți îi promovează bijuteriile. Totuși, este destul de dificil să păstrezi balanța corectă între a fi un bun șofer și un bun om de vânzări, spune Gavin Escolar.

„Dacă fac vânzări agresive, ratingul ca șofer îmi scade rapid. Dacă vorbesc cu oamenii într-o manieră prietenească, ratingul meu se menține ridicat și, în același timp, fac mai multe vânzări”, explică antreprenorul.

Se pare că acesta a găsit rețeta succesului său. Anul trecut, Escolar a marcat venituri de 252.000 dolari din vânzarea de bijuterii și din munca sa de șofer de taxi.

Sursa: money.ro

„Este o modalitate genială să-ți începi o afacere în această perioadă, în special deoarece nimeni nu o face”, spune Gavin Escolar, un filipinez care a emigrat în SUA și câștigă mai bine de un sfert de milion de dolari pe an vânzând într-un taxi bijuteriile pe care le creează.  Iată că această idee de afacere neconvențională a unui șofer de taxi din cadrul serviciului Uber a prins la publicul din San Francisco. Este ceva normal să vezi expuse în mașină pe care o conduce bijuterii prețioase precum cercei cu diamante sau brățări cu smarald. Iar din torpedou nu lipsesc niciodată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: