Home » Justitie » Bărbat din Tutova omorât de un camion!

Bărbat din Tutova omorât de un camion!

de Răzvan CĂLIN

Victima, în vârstă de 44 de ani, a fost accidentată mortal în noaptea de joi spre vineri (20/21 august) de un autocamion cu semiremorcă.

La numai 44 de ani, un bărbat din comuna Tutova și-a găsit în mod tragic sfârșitul după ce a intrat sub roțile unui autocamion. Totul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe Drumul European 581, pe raza comunei Tutova.

”Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Vaslui, a reieșit că autocamionul cu remorcă, condus de Eugeniu G., de 30 de ani, din Republica Moldova, circula din direcția Bădeana către Bârlad. Bârbatul din Tutova se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, fără a fi echipat corespunzător. În consecință, autocamionul l-a acroșat și l-a acidentat foarte grav, bărbatul decedând la locul accidentului”, ne-a declarat agent șef adjunct Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ.

de Răzvan CĂLINVictima, în vârstă de 44 de ani, a fost accidentată mortal în noaptea de joi spre vineri (20/21 august) de un autocamion cu semiremorcă.La numai 44 de ani, un bărbat din comuna Tutova și-a găsit în mod tragic sfârșitul după ce a intrat sub roțile unui autocamion. Totul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe Drumul European 581, pe raza comunei Tutova.”Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Vaslui, a reieșit că autocamionul cu remorcă, condus de Eugeniu G., de 30 de ani, din Republica Moldova, circula din direcția Bădeana către Bârlad. Bârbatul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: