Home » Social » Handbal Club Vaslui, pregătită de începerea noii ediții de campionat

Handbal Club Vaslui, pregătită de începerea noii ediții de campionat

de Marian MOCANU

Duminică, de la ora 12.00, HC Vaslui va debuta pe teren propriu în noua ediție de campionat a Ligii Naționale de Handbal Masculin. La conferința de presă organizată ieri la sediul clubului, atât conducerea echipei, cât și căpitanii ei din teren și-au exprimat speranța că Handbal Club Vaslui va face din nou o figură frumoasă și în actuala ediție de campionat, și-și va realiza obiectivul – clasarea în Playoff.

Atât antrenorul Sandu Iacob, ori directorul tehnic a echipei, Liviu Gugleș, dar și cei doi căpitani ai echipei, Dragoș Soare și Călin Hagiu, sunt optimiști atât în ceea ce privește meciul de duminică cu Energia Târgu Jiu, cât și prestația în viitoarea ediție de campionat. Obiectivul echipei vasluiene – calificarea în playoff – este considerat posibil de îndeplinit, cu multă muncă și dăruire. „Am reușit, în această perioadă de pregătiri, să ne cunoaștem cu toții și să formăm cu adevărat o echipă. Suntem ca niște studenți care am învățat în sesiune și acum dăm probele la examen. Avem un program foarte greu, cel puțin la acest debut al campiionatului, dar sunt sigur că vom face față tuturor adversarilor și vom reuși rezultate bune”, a declarat antrenorul principal Sandu Iacob înaintea debutului său într-un meci oficial pe banca HC Vaslui.

Privitor la adversarii de duminică, Energia Târgu Jiu, Iacob consideră că „sunt adversari foarte buni, care s-au întărit mult în această vară cu jucători foarte buni, dar încă nu formează un grup foarte bine sudat. Noi ne bazăm pe forța grupului, și suntem pregătiți să dăm totul din noi. Un lucru este cert, nu ne vom da deoparte din fața niciunui adversal, indiferent de numele acestuia”.

La rândul său, Dragoș Soare, unul dintre cei doi căpitani ai echipei, declara la conferința de presă organizată ieri, că „Nu cred că va fi un meci greu, decât dacă ni-l facem noi așa. Chiar dacă energia este una din echipele bune ale campionatului, nu cred că sunt de nebătut. Îi respectăm ca adversar, dar nu cred că vom fi surprinți. În ceea ce privește această ediție de campionat, cred că va fi una echilibrată, iar dacă noi ne vom face bine treaba, ne vom atinge obiectivul propus, calificarea în playoff și clasarea pe unul din locurile fruntașe”.

Trebuie spus că actualul lot al Handbal Club Vaslui, format în totalitate din jucători români, are o medie de vârstă tânără, de doar 24 de ani, medie pe care, vorba lui directorului tehnic Liviu Gugleș, „doar Pralea (portarul Bogdan Pralea, 29 de ani), o strică. Suntem o echip foarte tânără, iar acesta este poate fi un atu. Campionatul abia începe, va fi unul foarte greu, dar consider că echipa va crește de la meci la meci, trebuie doar să avem încredere în tinerii jucători și în conducerea echipei, că rezultatele sigur vor veni!”.

de Marian MOCANUDuminică, de la ora 12.00, HC Vaslui va debuta pe teren propriu în noua ediție de campionat a Ligii Naționale de Handbal Masculin. La conferința de presă organizată ieri la sediul clubului, atât conducerea echipei, cât și căpitanii ei din teren și-au exprimat speranța că Handbal Club Vaslui va face din nou o figură frumoasă și în actuala ediție de campionat, și-și va realiza obiectivul - clasarea în Playoff.Atât antrenorul Sandu Iacob, ori directorul tehnic a echipei, Liviu Gugleș, dar și cei doi căpitani ai echipei, Dragoș Soare și Călin Hagiu, sunt optimiști atât în ceea ce privește…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor